Ford Transit alvázak

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

Praktikus, tartós, hatékony

Szimplafülkés és duplafülkés változat – tengelytáv L1-L5 (rövid, közepes, hosszú, hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal, extra hosszú tengelytáv meghosszabbított alvázzal – elérhetőségről kérjük érdeklődjön márkakereskedéseinkben): dupla fülke esetén akár hét ülőhely is kialakítható: ha Transit fülkés alvázat választ, a vállalkozására szabhatja járművét.
ford-transit-alvaz

Egy szilárd alap, számos kialakítás

A Transit Fülkés Alváz fejlesztése során szorosan együttműködtünk felépítmény gyártókkal annak érdekében, hogy minden standard kialakításhoz és leginkább testre szabott megoldáshoz könnyen és hatékonyan illeszkedjen a jármű. Magas szilárdságú acél vázszerkezetével, az integrált rögzítési pontokkal és az alvázak kombinációjával, a Transit Fülkés Alváz szilárd alapot biztosít a különféle kialakításokhoz.

Teljesítmény

0

LE

Vontatás

0

Kg

Össztömeg

0

Kg

CO2

0

g/km

FELSZERELTSÉGISZINTEK

Válassza az Ön számára az ideális Transit modellt.
 
Trend
Főbb külsö alapfelszereltségek:
 • Első Ködlámpák
 • Első fényszórók
 • Hűtőrács
 • Elektromosan állítható, fűthet külső visszapillantó tükrök integrált irányjelzőkkel
 • Színezett üvegek

Motorok:
 • 130 LE (96KW)/385 Nm M6
 • 170 LE (125KW)/405 Nm M6/A6

Főbb belső alapfelszereltségek:
 • Csomag 2: AM/FM rádió, USB és AUX csatlakozó, Bluetooth, AM/FM antenna, 2 első hangszóró, rádió kezelőszervek a kormánykeréken
 • Manuális légkondicionáló berendezés
 • Bőrkormány
 • Sebességtartó automatika Beállítható sebességhatárolóval
 • Dupla utasülés lehajtható asztallal és felnyitható ülőlappal
 • Fokozatosan elhalványuló belső tér világítás elöl

BELSŐDESIGN

ford-transit-alvaz

Elegendő hely a legnagyobb brigád számára is.

A Transit Duplafülkés Alváz remek megoldás a brigád és a felszerelések egyidejű szállításához. A szélesre nyíló ajtók könnyű hozzáférést biztosítanak a tágas, jól átgondolt belső térhez, miközben a kettős első utasülés és a széria hátsó üléspad együttesen akár hét utasnak is  kényelmes ülőhelyet, és rengeteg ülés alatti tárolási lehet séget biztosítanak. Ülés alatti tárolás Az utasülések jellemzője a felemelhető üléspárna és az alattuk található tárolórekeszek, melyek lehetővé teszik, hogy a szerszámok és felszerelések ne foglalják a hasznos utasteret.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

ford-transit-alvazak

Ford EcoBlue TDCi motorok

A Transit Fülkés Alvázaknál elérhető új 2,0 literes Ford EcoBlue TDCi motorok a kiemelkedő teljesítményt alacsony üzemanyag-fogyasztással és károsanyag-kibocsátással ötvözik. A fenntartási költségeket tovább csökkenti a 60.000 km/2 év szervizintervallum (amelyik hamarabb bekövetkezik). A Fülkés Alvázaknál a 130 lóerős (385 Nm) és a 170 lóerős (405 Nm) változat érhető el.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

ford-transit-alvazak

Ford SYNC: fejlett kihangosító rendszer

A Ford SYNC 3 rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerű hangutasításokkal vezérelje a zenelejátszást, indítson vagy fogadjon hívásokat. Hangparancsokkal lejátszhatja az USB-n vagy Mp3/iPod®készülékén tárolt zenéket, vagy streamelje a Bluetooth®-kompatibilis mobiltelefonjárról. A rendszer még a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa (a csatlakoztatott mobiltelefontól függően). A Hangvezérlés jelenleg magyar nyelven nem elérhető.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

ford-transit-alvazak

Legyen Ön a helyzet ura, a körülményektől függetlenül!

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer folyamatosan figyeli a jármű haladását. A választott sávban történő haladás esetén bekövetkező bármilyen eltérés, például a jármű kicsúszása, esetén automatikusan korrigálja a jármű helyzetét. Ezzel segíti a vezetőt, hogy ne veszítse el a jármű feletti uralmat.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNFO-38165969