Ford
Mustang Mach-E

HAMAROSAN

ÚJ ELEKTROMOS
FORD MUSTANG

A Mustang Mach-E a szabadság megtestesítője, amelyet ikonikus státuszából eredő szenvedélyünk ihletett. Készüljön fel arra, hogy újra és újra beleszeret a vezetésbe!

ford-mustang-match-e

EGYSZERŰ ÉS BIZTONSÁGOS

A Mustang Mach-E nyitásához nincs szükség hagyományos kocsikulcsra vagy kilincsre. Ehelyett az innovatív Ford Kulcsnélküli ajtónyitó rendszer és a FordPass Connect funkciókkal gyorsan és könnyedén nyithatja és zárhatja járművét. (A FordPass Connect jelenleg Magyarországon nem elérhető.)

Hatótáv

0

km

Töltési idő

0

perc

Nyomaték

0

Nm

Gyorsulás

0

másodperc

BELSŐDESIGN

ford-mustang-match-e

ÖNRE TERVEZVE

Tágas belső tér, melyben minden utas kényelmesen elfér, és mindenki egyformán élvezheti a kilátást. Akár túrafelszerelését, akár a heti bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet bármilyen jellegű utazáshoz.

TÖLTÉSEGYSZERŰSÉGKÉNYELEM

ford-mustang-match-e

KÉNYELEM
ÚT KÖZBEN

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy elektromosra váltja benzines autóját! A jármű otthoni töltésével Ön minden nap akár 600 km elektromos hatótávolsággal is elindulhat, ami utazásai nagy részére bőven elegendő lesz. A Mustang Mach-E rendelkezik egyenáramú nagyteljesítményű töltési lehetőséggel, aminek segítségével akár 93 km hatótávot tölthet fel mindössze 10 perc alatt egy nagyteljesítményű töltőállomáson.

ELEKTROMOSHAJTÁS ELŐNYEI

ford-mustang-match-e

ÁLLAMI TÁMOGATÁS
OLCSÓBB PARKOLÁS

Elektromos jármű választása esetén az állam hozzájárul a vásárlási költségekhez. Szereti a meglepetéseket? Nézze meg, hogy a jelenlegi benzinköltségeihez képest mennyivel olcsóbb lenne az villamos energia. (Az ár irányár, szolgáltatónként eltérhet.) Világszerte számos városban elkötelezettek a kibocsátás csökkentése iránt, ezért Budapesten az elektromos autók számára a közterületeken parkolás kedvezményes vagy akár ingyenes.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

ford-mustang-match-e

MINDENT ELBÍR

Akár túrafelszerelését, akár a heti bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet bármilyen jellegű utazáshoz.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ