Fiat Talento DCT-váltóval

Fiat Talento DCT-váltóval

hirdetés

Már DCT-váltóval is rendelhető a Fiat Talento.


Már hatfokozatú duplakuplungos automata sebességváltóval is rendelhető az új Fiat Talento. A kishaszongépjármű háromféle karosszéria változattal érhető el. Teljesen automatikus vagy szekvenciális kézi üzemmódban egyaránt használható.
A sűrű forgalomban, gyakran megállva és ismét elindulva, a Talento DCT előnye nyilvánvaló: a sofőr számára sokkal pihentetőbbé, és még kényelmesebbé teszi a vezetést.

Az ügyfelek kétféle hossz, kétféle magasság és kétféle tengelytáv közül választhatnak. Mindezen variációkat figyelembe véve a modell a legváltozatosabb szállítási igényekre kínál megoldást.

A DCT váltóval szerelt verziókat 3,2-6 m3 raktérkapacitás, akár 3,1 tonnáig terjedő megengedett össztömeg, és több, mint 1,2 tonnás hasznos terhelhetőség jellemzi.

A DCT sebességváltó bevezetésével 5 új változattal gyarapodik az aktuális Fiat Professional haszongépjármű modellkínálat, beleértve a furgon és a duplakabinos furgon változatokat.
A vezetőfülke praktikumát és funkcionalitását javítja a számos tárolórekesz vagy az ötletes 'mobil iroda', amely az ülés alatti tárolóhelyből, lehajtható középső ülésből, valamint az okostelefon vagy táblagép rögzítésére szolgáló tartóból áll.

A Talentót 7 colos érintőképernyővel szerelik, amely Apple CarPlay és Android AutoTM kompatibilis.