fiat-share-now

Fiat 500-asokkal bővít a SHARE NOW

Egy csapásra 50 darab Fiat 500-assal több lett Budapesten! Csaknem húsz százalékkal duzzasztotta fel budapesti flottáját a SHARE NOW autómegosztó: az eddig kizárólag a BMW, Mini, Mercedes és Smart modelleket kínáló cég félszáz Fiat 500-ast állított forgalomba. Az autókat a CarNet-től vásárolták.
Az automata váltós Fiat 500-asokat a budaörsi CarNet Autóház szállította le. Az 1,2 literes, 69 lóerős motorral szerelt 500-asok szervizhátterét is a Carnet Autóház biztosítja.

Az autómegosztó kiszélesített szolgáltatási övezetében hozzáférhető autók már percenként 60, vagy napi 11 990 forintért elvihetők a legalacsonyabb árkategóriában.

„A Fiat életében a városi mobilitás mindig is kiemelt szerepet töltött be, és az ebből táplálkozó stílust, személyiséget a Fiat 500 hamisítatlan tökéletességgel testesíti meg. Ezért is fontos mérföldkő számunkra, hogy felhasználók ezrei ismerhetik meg közösségi autóként bizonyító ultrakompakt modelljeinket” – fogalmazott Szakács-Kovács Lóránt, az FCA csoport hazai flottamenedzsere.
Bár az autómegosztás és a tömegközlekedés egyértelműen kiegészítik egymást, előbbi a járványhelyzetben az egyéni kockázatmegelőzésre is alkalmas. A biztonságos közlekedést tovább segítve a SHARE NOW kézfertőtlenítőket helyez el autóiban, míg a Fiat magyarországi képviselete az új gépkocsik leggyakrabban megérintett kezelőfelületeit hosszútávú felületfertőtlenítővel kezelve adja át az autómegosztó szolgáltatónak.

A carsharing használatával nem csupán a fizikai kontaktusok száma csökkenthető: ezzel a megoldással mérsékeljük a dugókat és csökkentjük az elfoglalt parkolóhelyek számát, hiszen egy többek által használt gépjármű a tapasztalatok szerint akár öt-nyolc magántulajdonú autót is képes kiváltani a forgalomban.