Dacia Duster

Dacia Duster

#GoDuster

3 249 000 Ft*

*Kezdő listaár
dacia-logan


Dacia Duster akár már napi 1 000 Ft-ért, FIX 4,99 % THM-mel*!

Éljen a lehetőséggel és használja ki legújabb finanszírozási akciónkat, hogy egy vadonatúj Dacia tulajdonosa lehessen!
dacia-logan
dacia-logan
DIZÁJN

A kalandokra tervezett terepjáró

A határozott megjelenésű Dacia Duster karakteres kialakítása, mind a városban, mind a járatlan ösvényeken felejthetetlen kalandokat biztosít!

dacia-logan
FELSZERELTSÉG

A szabadság érzése - bármilyen terepen

A modern és robusztus Duster a legsokoldalúbb terepjáróként számos kalandra invitálja utasait.

VÁROS

dacia-logan
Automata Dacia Kártya

Az „Üdvözlő fény” funkció távolról felvillantja a fényszórókat, így Ön könnyedén megtalálja a leparkolt autóját, majd azt kulcs használata nélkül nyithatja és indíthatja el.

 Elérhetősége verziótól függ.

dacia-logan
Automata klímaberendezés

Az automata klímaberendezésnek köszönhetően a Duster utasterében mindig kellemes környezet várja.

 Elérhetősége verziótól függ.

dacia-logan
Elektromos ablakemelők

Az elöl és hátul beépített elektromos ablakemelők az utasok kényelmét szolgálják. A sofőr egyetlen gombnyomással húzhatja le- vagy fel a saját ablakát.

 Elérhetősége verziótól függ. 

dacia-logan
Vezetőoldali beállítások

A legkiválóbb kényelem érdekében a vezetőoldali ülés magassága és deréktámasza, és a kormány magassága és mélysége állítható.

 Elérhetősége verziótól függ.

HEGY

dacia-logan
Emelkedőn elindulást segítő rendszer és lejtmeneti fékező rendszer

Teljes biztonságban indulhat el az autóval az emelkedőn elindulást segítő rendszernek köszönhetően. Az autó néhány másodpercig mozdulatlan marad a fékpedál felengedése után is, így nyugodtan indulhat el vele. A meredek lejtőkön való haladás során a rendszer lassú és folyamatos sebességet biztosít, így kerülve el az autó megcsúszását.

Elérhetősége verziótól függ.

dacia-logan
Elektromos szervokormány

Tökéletes manőverezés mind városban, mind terepen. A Duster minden körülmények között megállja a helyét, így utazásait kellemes élménnyé varázsolja.

ÚT

dacia-logan
MEDIA NAV Evolution

A MEDIA NAV Evolution rendszerhez könnyedén hozzáférhet a nagy érintőképernyőn, illetve a kormány mögött található vezérlők segítségével. Bluetooth® telefonkihangosító, digitális (DAB) rádió és zenehallgatás audiostreaminggel, USB- és Jack-csatlakozók... És akkor még nem is említettük a műszerfalban található két magassugárzót. Ebben az autóban mindent megtalál!

 Elérhetősége verziótól függ.

dacia-logan
Hátsó, 12 V-os csatlakozó

A hátsó, 12 V-os csatlakozó segítségével az utasok az autóban feltölthetik készülékeiket.

 Elérhetősége verziótól függ.

dacia-logan
Dacia Plug&Radio

A Dacia Plug&Radio multimédia rendszer digitális (DAB) rádiót, Bluetooth® telefonkihangosítást, audiostreaminget, illetve műszerfalba épített Jack- és USB-csatlakozókat biztosít. A rendszert a kormányon található vezérlők, illetve a 4 hangszóró teszi teljessé.

 Elérhetősége verziótól függ.

dacia-logan
Könyöktámasz a vezetőülésen

A kényelmes vezetés jegyében a Dusterben a vezetőülésen egy könyöktámasz segíti Önt a vezetésben.

 Elérhetősége verziótól függ.

KÉNYELEM

Hatalmas beltér és kényelem.

A tágas belső térnek és a számos tárolóhelynek köszönhetően a Duster kellemessé varázsolja minden utazását.

A MINDENNAPOKHOZ
dacia-logan
Még több tárolóhely. Még több kényelem.

A vezetőoldali ülés kényelme elsődleges szempont. A Dusterben ülve az ülést és a kormányt is beállíthatja, az utasoldali ülés alatti, csúsztatható tárolórekesznek köszönhetően pedig kéznél tarthatja a fontosabb dolgokat útközben is.  

AZ UTAZÁSOKHOZ
dacia-logan
Úton a kaland felé.

Emelkedőn felkapaszkodni, lejtőn gurulni, előre haladni - mi sem egyszerűbb! A megemelt hasmagasságnak, a robusztus alváznak és a 4x4 üzemmódnak köszönhetően a Duster bárhová elviszi Önt. Ezzel a biztonságos és szilárd terepjáróval bármilyen kalandra útnak indulhat!

BIZTONSÁG

Kivételes biztonság.

A Duster aktív és passzív biztonsági felszereltségeivel biztosítja utazásait.

dacia-logan
Utasvédelem

A Duster megerősített karosszériával, első és oldalsó légzsákokkal, a gyermekülésekhez kialakított Isofix rögzítőrendszerrel és állítható magasságú fejtámlákkal várja Önt.

dacia-logan
Vezetéstámogató rendszerek és holttérfigyelő rendszer

A vészfékrásegítővel kiegészített ABS rendszer, továbbá az ESC dinamikus menetstabilizátor és a kipörgésgátló hatékony fékezést, illetve stabil gépjárművet biztosítanak. A holttérfigyelő rendszernek köszönhetően (verziótól függően) a Duster fényjelzéssel figyelmezteti, ha a holttérben egy autót érzékel .

dacia-logan
Sebességszabályozó és –korlátozó

A Dusterben rendkívül egyszerűen tarthatja meg utazási sebességét, illetve beállíthat egy olyan végsebességet is, amelyet nem szeretne túllépni!

dacia-logan
Légzsákok és Isofix ülések

A Duster 6 légzsákkal van felszerelve: 2 első és 2 oldalsó légzsákkal valamint 2 függönylégzsákkal. Hátul pedig az Isofix rendszernek köszönhetően teljes biztonságban ülhetnek a gyermekek a szélső üléseken.

MÉRETEK

Optimális méretek

A 4x2 vagy 4x4 hajtásképlettel is választható Duster modern és robusztus vonalai az autó terepjárós jellegét emelik ki.

dacia-logan
dacia-logan
dacia-logan
DACIA DUSTER

Ismerje meg a különböző verziókat!

Access

Kezdő listaár: 3 249 000 Ft

dacia-logan
Vezető- és utasoldali frontlégzsák
Vészfékrásegítő rendszer
ISOFIX rögzítés a hátsó üléseken
ESP emelkedőn elindulást segítő rendszerrel
Távirányítós kulcs
Első elektromos ablakemelők
16" acél keréktárcsa
Essential

Kezdő listaár: 3 749 000 Ft

dacia-logan
Hosszanti tetősín (fekete)
FIDJI dísztárcsa
R&GO Mp3 DAB rádió USB, Jack csatlakozó, Bluetooth® kihangosítóval 4 hangszóróval
Magasságban állítható vezetőülés
Magasságban és mélységben állítható kormány
1/3-2/3 arányban dönthető hátsó üléstámla
Comfort
Kezdő listaár: 4 099 000 Ft
dacia-logan
Manuális klímaberendezés
Ködfényszórók
Bőrhatású kormány
Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval
Elektromosan állítható, fűthető külső visszapillantó tükör
Hátsó elektromos ablakemelők
Prestige
Kezdő listaár: 4 499 000 Ft
dacia-logan
Holttérfigyelő
Hátsó tolatóradar
Tolatókamera
Magasságban állítható vezetőülés deréktámasszal
16" könnyűfém keréktárcsák
Sötétített hátsó és hátsó-oldalsó ablakok

További Részletekért érdeklődjön
a DACIA CarNet márkakereskedésekben!

*A finanszírozási ajánlat a 2020.01.01. után megkötött szerződésekre érvényes, benzin motorú Dacia személygépjárművek esetében, visszavonásig. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 4,81%, típusa: rögzített, devizanem: forint, önerő: minimum 25%, futamidő: maximum 48 hó, kiemelt utolsó lízingdíj: maximum 35%, THM: fix 4,99%, konstrukció: zárt végű pénzügyi lízing. A feltüntetett napidíj 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A kiemelt ajánlatban szereplő 1000 Ft napidíj 3 249 000 Ft bruttó vételár, 40% kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén érvényes. A kamat összege: 272 737 Ft, a finanszírozás teljes összege 1 949 400 Ft, a fizetendő teljes összeg: 2 222 137 Ft, a kiemelt utolsó lízingdíj: 812 250 Ft. Reprezentatív példa: finanszírozás összege: 3 000 000 Ft, futamidő: 36 hónap, kamat mértéke: 4,81%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 372 909 Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 372 909 Ft, havidíj: 39 797 Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 980 000Ft, THM: 4,99%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét.

Duster Access TCe 100 vegyes fogyasztás l/100 km: 6,2 – 6,4, CO2-kibocsátás: 139 – 145. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2 -kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. Bővebb információkért keresse fel a https://www.dacia.hu/kornyezetvedelem/wltp.html oldalt. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyaggazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. Az általános fogyasztás eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A képek illusztrációk