Suzuki Jimny Sierra Marine

Suzuki Jimny Sierra Marine

hirdetés

Ez a Suzuki minden horgász álma.


Különleges tartozékokkal szerelte fel az új generációs Jimnyt a Suzuki. A Tokiói Autószalonon bemutatott tanulmány minden víz körüli igényt kielégít. Nem sok információt közölt a Tokiói Autószalonra készült, egyedi koncepciójárművéről a japán Suzuki, az viszont biztos, hogy különleges darabról van szó, és nem csak a világoskék/sötétkék hullámmintás fóliázás miatt.
Image
Az alapot a szélesebb karosszériás Jimny Sierra kivitel adta. A tetőt megemelték, így bent is felállhatunk ( kevésbé kell görnyedeznünk).

Mindkét hosszanti tetőkeret mentén egy-egy méretes műanyag csövet találunk: ezekben rendeltetésszerűen horgászbotokat helyezhetünk el, de valószínűleg napernyőrudazatot is bele tudunk szuszakolni, ha muszáj.

Az utasteret neoprénnel bérelték, így teljesen vízálló és könnyen tisztítható. Kívül egyedi keréktárcsák, terepabroncsok, ipari mennyiségű króm, és kiegészítő világítás teszi teljessé a vízparti kalandot.
A cikk tovább folytatódik a vezess.hu oldalon: https://www.vezess.hu/hirek/2020/01/13/suzuki-jimny-sierra-marine-edition/