suzuki-vitara-limited-edition

Magyar világbajnok ihlette a Suzuki új modelljét

hirdetés
Mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki, egy nemzetközi színtéren elismert magyar sportoló személyével fémjelzett modellt hozott forgalomba 2023 őszén. Korok Fatima egy különleges sportág különleges világcsúcstartója és világbajnoka, az idei Vitara Limited Edition pedig hitelesen tiszteleg teljesítménye előtt.
Szabadtüdős mélymerülés. Aki korábban nem tudta, hogy létezik ilyen sportág, 2023 nyarán az is találkozott vele, miután a világhálón szélsebesen terjedt a hír, hogy egy fiatal magyar sportoló, Korok Fatima megdöntötte a szabad merülés mélységi világrekordját. Egy rögzített kötél mentén 102 méter mélyre merült, majd onnan biztonságosan visszatért a felszínre; eközben 3 perc 47 másodpercet töltött a víz alatt.
Fatima teljesítménye még inkább elismerésre méltó annak fényében, hogy milyen rövid idő alatt jutott fel sportágának abszolút csúcsára – annak a sportágnak, amely ekkor még hivatalosan nem is létezett Magyarországon. Gyerekként versenyszerűen úszott, majd hosszú kihagyás után, fiatal felnőttként tért vissza a vízbe – akkor már palackos búvárként. 2018 nyarán kötelezte el magát a szabadtüdős merülés mellett. Már azon az őszön részt vett élete első versenyén, majd tíz hónapra rá megszerezte első világbajnoki címét, amit azóta további kettő követett. Ezt koronázta most meg a világrekorddal, ami persze csak további fejlődésre, új célok megvalósítására ösztönzi a fiatal versenyzőt.

Elhivatottság, tehetség és kemény munka – ezek segítették hozzá Fatimát a kiteljesedéshez. Kitartása, céltudatossága és azon törekvése, hogy tapasztalataival és megszerzett tudásával mások fejlődését is segítse, követendő példaként szolgálhat mindannyiunk számára. Nem véletlen, hogy a Magyar Suzuki éppen őt kérte fel legújabb limitált szériája reklámarcának.
Körbeölel a kékség – a szlogen éppúgy vonatkozik a szabadtüdős merülés varázsára, mint a 2023 őszén bemutatkozó Vitara Limited Editionre, amelynek indigókék karosszériája és metálszürke tetőlemeze hatásosan idézi a vizek sokarcú világát. A modell külső megjelenését matt fekete elemek teszik még karakteresebbé. Az utastérben a főhelyen elhelyezett analóg óra érdemel figyelmet, amely Kanji vagy Tough grafikájú számlappal egyaránt választható.
A Suzuki Vitara Limited Edition az új full hibrid hajtáslánccal és a már jól ismert lágy hibrid benzinmotorral egyaránt megrendelhető.