Új Peugeot 2008 SUV

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

KARAKTERES
SZABADIDŐ-AUTÓ

Fedezze fel az új Peugeot 2008 SUV-t. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV, az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál.
uj-peugeot-2008

CSÁBÍTÓ
SZABADIDŐ-AUTÓ


Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű új PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. A modell jellegzetes elemei az expresszív orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. Az autó hátulját kettészelő fényes fekete sáv, a hátsó spoiler és a krómozott kipufogóvégeki tovább erősítik a jármű sportos és határozott karakterét.

Teljesítmény

0

LE

Megjelenés

0

évben

Csomagtér

0

Liter

BELSŐDESIGN

uj-peugeot-2008-belso

KIFINOMULT
ÉS MODERN


Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan kialakított PEUGEOT i-Cockpit® 3Di jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőti és személyre szabható 3D digitális műszeregységet i kínál. Az olyan intelligens technológiák mellett, mint a Mirror Screeni és a vezeték nélküli telefontöltési, a szabad kezes nyitás és indítás funkciói is rendelkezésre áll: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőle.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

peugeot-2008

PURETECH
BENZINMOTOROK


Engedjen a vágyainak és éljen a választás szabadságával.

Ha a hagyományos modell mellett dönt, Stop&Start rendszerrel felszerelt, nagyteljesítményű és hatékony Euro6 motorok széles választéka áll rendelkezésre: PureTech benzin vagy BlueHDi dízelmotort - például a sportosabb vezetési stílushoz ajánlott 155 lóerős PureTech motort - egyaránt választhat. A még gördülékenyebb és gyorsabb váltások érdekében válassza a Quickshift technológiájúi EAT8 automata sebességváltóti. Ha az elektromos változatot választja, a zöld rendszám számos előnyt kínál Önnek. A 100 kW-os (136 LE) villanymotorral felszerelt új PEUGEOT e-2008 SUV rendkívül sokoldalú: városban kompakt és fürge, országúton energikus és biztonságos.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

uj-peugeot-2008-technologia

PARK
ASSIST

ÉLVEZZE A FÉLAUTONÓM VEZETÉS ÖRÖMÉT

Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV olyan újgenerációs technológiákkal van ellátva, mint a PEUGEOT Drive Assist Plusi, mely félautonóm vezetést tesz lehetővé. A sáv közepén tartó asszisztensti és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatoti segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

uj-peugeot-2008-reszletek

MODERN
SZABADIDŐ-AUTÓ

LUXUS KÉNYELEM

Az üléseket nemes anyagok, például Alcantara® vagy bőrkárpit i is boríthatják. Az első ülések egyes változatokon fűthetőki. A vezetőülés kiviteltől függően masszázsfunkcióvali rendelkezhet, és elektromosan állíthatói.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-92808006