Új Peugeot 3008 SUV
Hybrid

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

ÚJ PEUGEOT 3008 SUV HYBRID


Az új PEUGEOT 3008 SUV HYBRID verziója egyesíti a teljesítményt és a kifinomultságot. Ezért egy új, egyedi vezetési élményt garantál, ami a legújabb technológiák alkalmazásának köszönhető. A modell két verzióban érhető el: a HYBRID 225 LE összteljesítményt és elsőkerék hajtást, míg a HYBRID4 300 LE összteljesítményt és összkerékhajtást kínál. Fedezze fel a belsőégésú motor és az elektromos meghajtás előnyeit, mint a dinamikus menetteljesítmények vagy az alacsony fogyasztás.
uj-peugeot-3008-hybrid

PLUG-IN HIBRID :
TÖBBFÉLE MEGHAJTÁS


Plug-in hybrid modellünknél Ön választhat ki a meghajtási módot:
Belsőégésű motor, Hibrid vagy Elektromos.

Tisztán elektromos üzemmódban ezek az új élmények várják:

- Elektromos üzemmódban WLTP szerinti 59 km-es hatótávi
- Simább, gördülékenyebb működés, kevesebb vibráció
- Azonnali gyorsulás a rögtön rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően
- Csendes működés

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Hatótávolság

0

km (WLTP)

CO2

0

g/km

SZÍNEKVARIÁCIÓK

DESIGNMEGJELENÉS

peugeot-3008

A MODERNITÁS ÚJ KORSZAKA


Az új PEUGEOT 3008 SUV HYBRID merész high-tech stílusa az új erőteljes orrkialakításban csúcsosodik ki, amit kiemel az első full LEDi fényszóró és az SDLi funkció. A dizájn tökéletes egyensúlyt teremt a határozottság és a lágyság között, mely a 3008 alapértéke.

A különleges rajzolatú 19” gyémántcsiszolt San Francisco alufelniki a tekintélyes kerékdobvédők és a masszív küszöbök tovább erősítik az új PEUGEOT 3008 robusztus és dinamikus SUV jellegét.

BELSŐDESIGN

peugeot-3008

A PLUG-IN HIBRID I-COCKPIT®


A PEUGEOT 3008 Plug-in Hybrd verziójának megújult i-Cockpit® rendszere izgalmas és magától értetődő élményt nyújt. Az új funkciókkal bővített érintőképernyő további élményeket nyújt.

Az 10" HDi felbontású érintőképernyőn keresztül beprogramozhatja a töltést, továbbá a következő vezetésre vonatkozó információkat oszt meg Önnel a PEUGEOT 3008 SUV Plug-in hybrid.

TECHNOLÓGIAMOTORKÍNÁLAT

peugeot-3008

LÍTIUM-ION AKKUMULÁTOR
(240-400 V)


Az akkumulátor hatótávolsága 100% elektromos üzemmódban a WLTP szabvány szerint 59 kmi (NEDC 69 kmi) a HYBRID4 verzió esetén és 56 kmi (NEDC 65 kmi) a HYBRID verziónál. A teljes kapacitás 13,2 kWh. A nagyfeszültségű akkumulátor a második sor ülései alatt található, így nem foglal helyet a csomagtérből.

8 évre vagy 160 000 km-re szóló garancia a nagyfeszültségű akkumulátorra 70% töltőkapacitás erejéig. Az "e-SAVE" funkció lehetővé teszi, hogy a vezető elektromos energiát tartalékoljon, amit később tud felhasználni. A tartalékenergiával 10 km, 20 km vagy a teljes feltöltésnek megfelelő elektromos hatótáv biztosítható.

HATÓTÁVTÖLTÉS

peugeot-3008

GYORS ÉS EGYSZERŰ TÖLTÉS


Az új PEUGEOT 3008 HYBRID tisztán elektromos üzemmódjának teljes kiaknázásához, töltse fel rendszeresen a nagyfeszültségű akkumulátorát, így csökkentheti a fogyasztását és a CO2 kibocsátását.

A csatlakozást követően különböző színek jelzik, hogy hol tart a töltési.

A gépjárműhöz szériában kínált fedélzeti töltővel a teljes töltöttségi szint elérésének maximális ideje:- 7 óra hagyományos aljzatról (8 A, 220 V), - 4 óra Green’up® típusú erősített csatllakozóról (14 A, 220 V).

Ezen felül telepíttethet otthonába egy gyors és biztonságos WallBox töltőpontot is. Így az opciónális 7.4 kW-os fedélzeti töltő és a telepített WallBox segítségével 1 óra 45 perc alatt elérheti a teljes feltöltöttséget.

Folyamatosan bővülő hazai és nemzetkőzi töltőállomási hálózat várja, ahol részben vagy teljesen feltölthető az akkumulátor.

MYPEUGEOTALKALMAZÁS

peugeot-3008

MARADJON KAPCSOLATBAN


A MyPeugeot® alkalmazásnak köszönhetően bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkat:
- Hatótávolság
- Fogyasztási statisztikák
- Megtett utak
- Szerviz periódusok kezelése
- Assistance elérhetősége

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is vezérelhetők:
- Az akkumulátortöltés bekapcsolása és programozása
- Az utastér előfűtésének vagy előhűtésének kezelése, programozása

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-65954689