Peugeot e-2008 SUV

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

E-2008 SUV


Fedezze fel az elektromos Peugeot e-2008 SUV nyújtotta előnyőket.
Tapasztalja meg az elektromos közlekedés teljesen új élményét.

A Peugeot új elektromos SUV-je az erőt és a sportosságot sugalló külső megjelenéssel érkezik és megkata a Peugeot 3D i-Cockpit rendszert is. Fedezze fel az e-mobilitást az e-2008 SUV segítségével, melynek hatótávolsága 320 kmi (WLTP).
peugeot-2008

CSÁBÍTÓ
SZABADIDŐ-AUTÓ


A PEUGEOT e-2008 SUV ugyanolyan karakteres, áramvonalas és lehengerlő külsővel rendelkezik, mint a hagyományos változat. Az elektromos meghajtásra különleges dizájnelemek hívják fel a figyelmet.

A PEUGEOT e-2008 kompakt SUV-n a karosszéria színére fújt hűtőmaszk, dikroikus márkaembléma és az elektromos meghajtást jelző „e” felirat található.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Hatótáv

0

km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

peugeot-2008

KIFINOMULT
ÉS MODERN


A Peugeot i-Cockpit® egyedülálló élményt nyújt  a vezetőnek. A Peugeot i-Cockpit® egy olyan letisztult vezetőhely, ahol a figyelem és az összpontosítás kapja a főszerepet. A kompakt, kisméretű kormány alacsonyabb helyzetének köszönhetően pihentető vezetést biztosít, a hatalmas üvegfelületek pedig az utasteret elárasztó fényről gondoskodnak. A műszeregység kék LED-csíkkal szegélyezett*, ugyanez a kék hangulatvilágítás köszön vissza a hatalmas, elektromos árnyékolóval elsötétíthető panoráma üvegtető** szegélyeinél.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

peugeot-2008

ELEKTROMOS MOTOR


A 100 kW (136 LE) teljesítményű motor a rögtön rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően azonnali gyorsulást, valamint a dinamikus és csendes vezetési élményét képes nyújtani.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

peugeot-2008

MYPEUGEOT®
ALKALMAZÁS


A MyPeugeot®i alkalmazással bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkat:

- Hatótávolság
- A töltés előrehaladása
- Fogyasztási statisztikák

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is irányíthatók:

- A töltés indítása, leállítása és programozása,
- Az utastér előfűtésének vagy -hűtésének beállítása:
Ez a funkció lehetővé teszi a fűtés vagy a légkondicionáló beprogramozását a megfelelő utastéri hőmérséklet elérése érdekében, és ha mindez töltés közben történik, az akkumulátor is később merül le.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-32988032
* A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekről érdeklődjön a CarNet Peugeot márkakereskedésekben.