JEEP Wrangler

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

NYISSON A VILÁGRA

Keménytető, vászontető, Sky One-Touch™ tető, nincs tető. Ajtóval, vagy nélküle. Az új Jeep Wranglert a szabad levegős vezetésre terveztük. Az új, zipzár nélküli Sunrider vászontetőt könnyű levenni, vagy feltenni, a Freedon Top keménytető pedig 20 százalékkal könnyebb, mint elődje. Az új, több hosszúságú csapszeg rendszer leegyszerűsíti az ajtók fel- és leszerelését.
jeep-wrangler

MARADJON HŰ SAJÁT MAGÁHOZ

Az új Jeep® Wrangler hű örökségéhez. Bizonyított mechanikája és funkciói a frissített formatervvel és anyagokkal olyan autót hoztak létre, amely a jövpre is készen áll. Az új, LED-es első és hátsó fényszórók nem csak jobb láthatóságot és látást, de feltűnőbb megjelenést is garantálnak.

Teljesítmény

0

LE

Nyomaték

0

Nm

Fogyasztás

0

l/100km

Gyorsulás

0

g/km

FELSZERELTSÉGISZINTEK

Sahara
Térjen le a kitaposott nyomról a Wrangler Saharával. Kezdjen új utazást egy ikonikus autóval, amely már az első alkalommal le fogja nyűgözni.
Rubicon
A 4x4 bestia. Dana® tengelyekkel, elektronikus stabilizátor lecsatolással, Rock-Trac® 4x4 rendszerrel és Tru-Lok® önzáró differenciálművel a Rubicon bárhova elviszi Önt.
Rubicon Recon
Új fejezet kezdődik a legendás, off-road képességekkel bíró Wrangler történetében. A Rubicon Recon verzióban a terepképességeket tovább javítottuk, hogy a legextrémebb körülményeket is legyőzze.

BELSŐDESIGN

jeep-wrangler

VÉGTELEN LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA

Csúcstechnológia és csatlakoztathatóság, innovatív funkciók és javított kényelem. Ezek az új Jeep® Wrangler belterének fő tulajdonságai. A magas minőségű beltéri anyagoknak és precíz műszaki részleteknek köszönhetően több a tárolórekesz, nagyobb a kényelem, jobb a kilátás és csendesebb a futás. Az új Wrangler a Jeep® márka történelméből merít, de kihasználja a modern kor technológiáját is, és egy felejthetetlen beltérben ötvözi ezeket. A minőség új szintje és a merész részletek felejthetetlen vezetési élményt garantálnak.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

jeep-wrangler

KATEGÓRIÁJA LEGERŐSEBB MOTORJA

A magabiztosság és a képességek kéz a kézben járnak. A Wranglerben minden lóerő és nyomaték megvan ahhoz, hogy bármilyen terepviszonnyal megküzdjön. Legyenek azok nagy sziklák, mély hó, vagy ragacsos sár, a Wrangler mindig felülkerekedik.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

jeep-wrangler

TÖBB SZABADSÁGOT

A hangutasításoknak köszönhetően kezét mindig a kormányon, szemét pedig az utakon tarthatja, mivel a technológia lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben válasszon rádióállomást, vagy kezelje a hívásokat.

A továbbfejlesztett GPS-es navigáció és a hangutasításra is beírható célállomásugyanúgy szerepel a Uconnect rendszer szolgáltatásai között, mint a telefon-kihangosítás, amely Bluetooth® kompatibilis telefonokkal működik.

OFFROADTELJESÍTMÉNY

jeep-wrangler

KIVÁLÓ OFF ROAD TELJESÍTMÉNY

Wrangler képességei lehetővé teszik, hogy bármilyen terepen vezethessen.
A hajtás segít uralni mindenféle körülményt. A Wrangler flexibilitás növelésével, a tengelyek és a kerekek nagyobb rugózhatóságával közúton és terepen is javítja a teljesítményt. A kormányozhatóság kiemelten fontos,hogy elkerüljük a veszélyes helyzeteket és a jármű sérülését. A Wrangler szabad hasmagassága ész alvázvédőkkel bármikor készen áll a terepezésre. Szinte bármilyen folyáson átmehet vele, mivel az elektromos rendszereket megerősített szigetelés védi, a levegőbeömlő pedig magasan van.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNMA-81445123