JEEP Renegade

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

Megreformált kényelem!

Erős. Kifi nomult. Egyszerűen ikonikus. Fedezze fel a városi autózás új oldalát a Jeep® Renegade fedélzetén. Az új, a Jeep® hagyományok által ihletett belső tere extra lendületet ad a mindennapokban. A lenyűgözően kifi nomult részletek el fogják varázsolni.
jeep-renegade

Megújult kényelem!

Induljon el egy olyan autóval amely mindenre fel van készítve. A Jeep Renegade egy olyan SUV, amely azt nyújtja amire a vezetőnek szüksége van, és semmi többet. Megújult külsejének köszönhetően kitűnik a forgalomból, már az alapfelszereltség része számos fejlett biztonsági funkció, és most az új benzin-, és újratervezett dizelmotorok erejét is élvezheti.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

Vontatás

0

Kg

FELSZERELTSÉGISZINTEK

Sport
Kényelem, erő és szórakozás. A Jeep® Renegade Sportban minden megvan, amire vágyik a személyre szabható központi kijelzőtől a prémium üléseken át egészen az 5"-os Uconnect rendszerig, amelynek digitális rádióját és Bluetooth-os csatlakoztatását a kormányról is vezérelheti.
Longitude
A szabadság útján. Vezesse a Jeep® Renegade Longitude-ot és élje át, hogy a ködlámpákkal, tetősínekkel, LED-es kilépőfényekkel, tempomattal és sebességhatárolóval, parkolóradarral és USB-csatlakozóval is felszerelt Renegade-del hogyan tudja a legkényelmesebb és leginkább alkalmas módon kiélvezni az utazást.
Limited
Ne görgessen akadályokat következő kalandja elé. A Renegade Limited a tökéletes autó az eddig nem tapasztalt vezetési élmény felfedezésére. Élje át az igazi kényelmet és biztonságot, amelyet olyan rendszerek garantálnak, mint a frontális ütközésre figyelmeztető rendszer, a sávtartó, a kétzónás automata légikondicionáló, az adaptív tempomat és a prémium szövet ülések. Élvezze az életet a Apple CarPlay és az Android Auto segítségével, amely az új Uconnect 7.0"-os érintőképernyős, digitális rádióval ellátott rendszeren keresztül érhető el.
Trailhawk®
Vágjon neki a legkeményebb terepeknek a hajtás, a gázlómélység, a kormányozhatóság és a rugózás területén legjobb teljesítményt nyújtó Renegade Trailhawk® modellel.
Night Eagle
A felejthetetlen pillanatok keresésében új partnere van. Egy autó, amelyet arra terveztek, hogy akár a villódzó városban, akár a holdfényes strandon azt keresse, ami Önt lázba hozza. A Renegade Night Eagle II a kalandokra született. És Ön?
Upland
Ne gördítsen akadályokat a következő kirándulása elé. Mindegy, hogy a forgalmas városban, hogy egy új tereptúrán van, a Renegade Upland Special Edition tökéletes utazótársa lesz. Hagyja, hogy határozott lelkületével és stílusával elvarázsolja Önt és készüljön fel a következő kalandra.

BELSŐDESIGN

jeep-renegade

Irány a szabadba

Kategóriája legtágasabb belterében öten is kényelmesen elférnek, a tágas csomagtérben minden hasznos funkció megtalálható és tele van okos tárolórekesszel. Emellett a kategóriatársakhoz képest nagyobb a fejtér, szélessége pedig verhetetlen. A Jeep®Renegade-ben megvan az a tér és kényelem, amelyre vágyott. Sőt, annál jóval több is.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

jeep-renegade

MultiAir

Az erőteljes benzinmotor tökéletesen kihasználja a MultiAir technológia előnyeit.
A rendszerképes a felhasznált levegő mennyiségét változtatni, amelynek köszönhetően javult a teljesítmény és több nyomaték áll rendelkezésre. 140 lóerővel és 6-sebességes manuális, vagy duplakuplungos váltóval elérhető.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

jeep-renegade

JEEP® RENEGADE. A KÉZBEN TARTOTT TELJESÍTMÉNY

Képzelje el a tökéletes kiruccanást. A UconnectLIVE szolgáltatással felszerelt új Jeep® Renegade vezetése olyan élmény lesz, amit mindenkivel meg kell osztania. Zene, szórakozás, közösségi média, hírek, térképek és az összes Apple CarPlay és Android Auto funkció.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

jeep-renegade

VEZESSEN NYUGALOMBAN

Ahhoz, hogy igazán kiélvezhesse a vezetés élményét, fontos a biztonság. Az új Jeep® Renegade-ben több mint 60 elérhető biztonsági rendszer gondoskodik a nyugodt vezetésről. Elérhető egyebek közt a ráfutásos balesetre figyelmeztető, a LaneSense® sávtartó, az adaptív tempomat, a ParkSense® automata parkolósegéd, a holttérfigyelő, a hátsó keresztforgalom-figyelő, és az új táblafelismerő rendszer is.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNJE-47155362