JEEP Compass

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

VÁLASSZON SAJÁT IRÁNYT.

A városi felfedezők új célokat tűzhetnek ki. Exkluzív motorjaival, biztonságával és technológiai újításaival az új Jeep® Compass minden utat lehetőséggé változtat. Akár betondzsungelről, akár eddig járatlan kipróbálásáról van szó, az erre legalkalmasabb kompakt SUV sokoldalúságával utat tör magának.
jeep-compass

INNOVÁCIÓ

Az új Compassban a tradíció és az innováció találkozik megújítva ezzel a legikonikusabb, legendás Jeep formát. Letisztult és áramvonalas profilja után számos apró részlet kitűnik a króm keretezéstől a hetes osztású hűtőrácsig, hogy aztán a szépség fényt öltsön a LED-es első fényszórók segítségével.

Teljesítmény

0

LE

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

Vontatás

0

Kg

FELSZERELTSÉGISZINTEK

Sport
Az új Compass Sport megjelenését az autentikus, mindenkitől különböző Jeep® formaterv és az igényelt funkciók határozzák meg. A szériafelszereltség része egyebek közt a sötétedés-érzékelős automata fényszóró, a szövet ülések, az elektromos rögzítőfék, a bőrborítású, a audiovezérlőkkel ellátott kormány, a továbbfejlesztett frontális ütközésre figyelmeztető és sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és a LED-es hátsó lámpák.
Longitude
Vegye magát körbe prémium formatervvel vegyített maximális komforttal a Compass Longitude-ban. A külső króm keret és a tetősínek mellé a beltérben elsőosztályú üléseket, kézzel megmunkált elemeket, szofisztikált anyagokat és precíz technikai részleteket párosítottak.
Limited
A kifinomultság és a stílus fúziója új szereplőt hoz a kompakt SUV-k világába. A Compass Limited bőr és szövet első, valamint hátsó üléseket, 7"-os teljes színes, konfigurálható központi műszeregységet és rádiókijelzőt kínál 7"-os Uconnect rendszerrel, valamint LED-es hátsó lámpákkal és egyéb fejlesztésekkel.
Trailhawk®
A Compass Trailhawk® tovább hordozza a Jeep® legendás fölényét a terepen. Kategóriaelső 4x4 képességeinek köszönhetően a Trailhawk® terepen úgy töri erőlködés nélkül az utat, hogy közúton is erőt és kényelmet garantál.

BELSŐDESIGN

jeep-compass

KOMFORT ÉS STÍLUS

Az új Compass belterét a megmunkált formák, az egyedi Jeep® formai megoldások, a magas minőségű anyagok és az ultramodern technológia teszik tökéletessé az utazáshoz. Készüljön fel a vezetésre. A sofőrnek a legfontosabb adatokat egy gondosan megtervezett, 7 collos, teljes színes központi műszeregység szolgáltatja. Tartsa tekintetét az úton, kezeit pedig a kormányon, miközben a hangrendszert, a sebességet vezérli az integrált kezelőszervekkel.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

jeep-compass

ERŐ A HALADÁSHOZ

Egy sofőrnél senki sem tudja jobban, mire van szükség, az pedig mindig jó, ha van választék. A Jeep® Compass Start&Stop funkciós motorok és hajtásláncok széles választékát kínálja, köztük a kategóriaelső 9-sebességes automata sebességváltót, hogy minden vezető megtalálja a saját útjához tökéletesen passzoló kombinációt.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

jeep-compass

KEZEKET FEL

A negyedik generációs, akár 8,4 collos HD kapacitív kijelzővel is rendelhető interaktív Uconnectrendszer azt jelenti, hogy soha többet nem kell levennie a szemét az útról ahhoz, hogy minden utasítást precízen adjon ki, legyen az hangvezérlés vagy érintés. Teljesítse ki okostelefonját a Uconnect új szolgáltatásaival!

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

jeep-compass

BIZTONSÁGOS UTAZÁS

Az igazi komfortot csak akkor lehet élvezni, ha garantált a biztonságos vezetés. Az új Compass több mint 70 biztonsági felszereléssel védi vezetőjét és utasait. A széria hat légzsák, és számos aktív és passzív biztonsági rendszer kiváló biztonságot nyújt és segít abban, hogy elkerülje a veszélyes helyzeteket.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNJE-21713188