jeep-grand-cherokee

Az új Grand Cherokee 4xe

hirdetés

A Jeep Owners Club Hungary szemével

Június 9-12 között került megrendezésre a Camp Jeep PL a lengyel-cseh határ közelében. A Jeep Owners Club Hungary tagjai nem először jártak a rendezvényen, ezúttal négy autóval képviselték a magyar klubot. Az idei találkozó is csodás helyszíneken és pályákon zajlott, azonban a legjobban várt program minden bizonnyal az idei év második felében piacra kerülő Grand Cherokee 4xe bemutatója volt!
A bemutatódarab egyenesen a torinói központból érkezett, felszereltségét tekintve egy Summit Reserve, melyből nem hiányzott egy extra sem az igen hosszú listából, amiből majd válogathatunk.
A műszerfalon és az ajtókon látható faberakás valódi fából készül, ez kizárólag ezen a felszereltségi szinten lesz majd elérhető.
Árlistát sajnos nem tudtunk szerezni, mivel még a lengyel piac árai sem publikusak, így nem tudunk következtetni az itthon várható árakra. Az viszont biztos, hogy aki szeretné élvezni a McIntosh hangrendszert, a masszírozó funkcióval ellátott fűtött és szellőztetett üléseket, valamint a beltér minden részén elhelyezett óriási kijelzőket messzebb kell rugaszkodnia az előző modellnél megszokott áraktól. Nem is csoda, az új Grand Cherokee WL messze nem azt a kategóriát képviseli már, mint elődei, a Jeep hivatalosan is biztos széket foglalt magának a prémium SUV-k között.

A pontos technikai részletekről a már ismerteken kívül, valamint az árakról csak az importőr által közzétett árlista után fogunk tudni beszámolni, valamint reméljük, hogy mielőbb üdvözölhetjük az új modellt egy magyar bemutatón is!