Alfa Romeo
4C Spider

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

LEGYEN NYITOTT ÚJ ÉLMÉNYEKRE

Amikor először látja meg a 4C Spidert, azt fogja gondolni hogy a határ csak a csillagos ég lehet. A stílus és menetteljesítmény mesteri elegye, mely a legtisztább Alfa Romeo életérzésből született. Egy projekt, mely a sportautók szerelmeseinek álmát váltja valóra. Egy, mind a design, mind a technológia szempontjából kivételes autó, melyet azért alkottunk meg hogy az utakon és a versenypályákon is lenyűgözze Önt. Végre minden autórajongó álma beteljesedhet.
alfa-romeo-4c-spider

EGY ÁLOM VALÓRA VÁLT

A 4C Spider formatervének eredete a múltban gyökerezik, a legendás 33 Stradale összetéveszthetetlen stílusában: lenyűgöző szépség a kiemelkedő műszaki tartalom szolgálatában. A Modena-ban készülő Alfa Romeo 4C Spider két csúcsteljesítményt egyesít; az Alfa mérnöki tudását a Maserati gyártástechnológiájával. A teljesítmény még soha nem volt ilyen vonzó.

Teljesítmény

0

LE

Nyomaték

0

Nm

Gyorsulás

0

mp

Végsebesség

0

km/h

BELSŐDESIGN

alfa-romeo-4c-spider

UGRÁSRA KÉSZ

A reaktivitás a sportautók egyik legfőbb ismérve. Az új, száraz duplakuplungos TCT  sebességváltó a rajtprogrammal minimalizálja a váltási időket és maximalizálja az elérhető gyorsulást. A D.N.A. üzemmódválasztót Race programba kapcsolva pedig garantált a szórakozás a versenypályákon.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

alfa-romeo-4c-spider

SZABADSÁG A KÖBÖN!

A 4C Spider 1.750 cm3-es turbó benzinmotorja a ma elérhető legmagasabb műszaki színvonalat testesíti meg. Ezen felül az Alfa Romeo mérnökei még agresszívabbá, ugyanakkor hatékonyabbá is tették. Ezen beavatkozásoknak köszönhetően sikerült a minden eddigit túlszárnyaló, sportkocsikkal összemérhető menetteljesítményeket kihozni a 4C Spiderből. Mindez az Alfa Romeo életérzés legmagasabb szintű megtapasztalásáért: vezesse hogy elhiggye.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

alfa-romeo-4c-spider

TÖKÉLETES EGYENSÚLY,
TÖKÉLETES DINAMIKA

A középmotoros elrendezéssel és a fejlett felfüggesztéssel a 4C Spider tökéletesen ki van egyensúlyozva és bármilyen sebességnél uralja az utat. Az erőteljes fékrendszer a belső hűtésű, perforált tárcsafékekkel és a Brembo féknyergekkel az első tengelyen, 36 méteres fékutat biztosít 100 km/h-ról. Ezen túl az Alfa Romeo 4C Spider elöl-hátul eltérő méretű kerekekkel van felszerelve, hogy tökéletes tapadást biztosítson bármilyen útfelületen, bármilyen időjárási körülmények közt.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

alfa-romeo-4c-spider

KONCENTRÁLT
HATÉKONYSÁG

Az autó száraz tömege mindössze 940 kg; ennek köszönhetően rendelkezik az Alfa Romeo 4C Spider az egyik legjobb súly/teljesítmény aránnyal: jobb mint 4 kg/LE. A hátsókerékhajtás visszatérésével a 4C kimagasló vezetési élményt nyújt országúton és versenypályán egyaránt.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNAL-67468348