Alfa Romeo 4C

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

A VERSENYPÁLYÁN SZÜLETETT

Legendás sportautók emlékképei; dicsőségesek és győztesek. Motorjuk hangja és a közönség moraja a versenypályák mentén. Mélyen gyökerező szenvedély és elkötelezettség. A 4C projekt a legtisztább Alfa Romeo életérzésből született. Egy projekt mely a sportautók szerelmeseinek álmát váltja valóra. Mind a design, mind a technológia szempontjából kivételes autó, melyet azért alkottunk hogy az utakon és a versenypályákon is lenyűgözze vezetőjét. Végre minden autórajongó álma beteljesedhet.
alfa-romeo-4c

EGY ÁLOM VALÓRA VÁLT

A 4C formaterv eredete a múltban gyökerezik, a legendás 33 Stradale összetéveszthetetlen stílusában: lenyűgöző szépség a kiemelkedő műszaki tartalom szolgálatában. A Modena-ban készülő Alfa Romeo 4C két csúcsteljesítményt egyesít; az Alfa mérnöki tudását a Maserati gyártástechnológiájával. A teljesítmény még soha nem volt ilyen vonzó.

Teljesítmény

0

LE

Nyomaték

0

Nm

Gyorsulás

0

mp

Végsebesség

0

km/h

BELSŐDESIGN

alfa-romeo-4c

VERSENYRE TERMETT

Ahogy a külső, úgy a belső kialakításnak is jól körülhatárolható funkciója van, mely az Alfa Romeo versenyszellemét idézi meg. Rögtön itt a karbonból készültegy darabból álló utascella. Az ülések kompozit anyagból készült vázára ultrakönnyű párnázatot húztak. A kormánykerék alsó része vágott stílusú és minden kezelőszerv a vezető felé fordul. Az alumíniumból készült pedálok és küszöblécek foglalják keretbe az igazi sportautós karaktert.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

alfa-romeo-4c

TELJESÍTMÉNY A KÖBÖN!

A 4C 1.750 cm3-es turbó benzinmotorja a ma elérhető legmagasabb műszaki színvonalat testesíti meg. Ezen felül az Alfa Romeo mérnökei még agresszívabbá, ugyanakkor hatékonyabbá is tették. Ezen beavatkozásoknak köszönhetően sikerült a minden eddigit túlszárnyaló, sportkocsikkal összemérhető menetteljesítményeket kihozni a 4C-ből. Mindez az Alfa Romeo életérzés legmagasabb szintű megtapasztalásáért: vezesse hogy elhiggye.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

alfa-romeo-4c

UGRÁSRA KÉSZ

A reaktivitás a sportautók egyik legfőbb ismérve. Az új, száraz duplakuplungos TCT  sebességváltó a rajtprogrammal minimalizálja a váltási időket és maximalizálja az elérhető gyorsulást. A D.N.A. üzemmódválasztót Race programba kapcsolva pedig garantált a szórakozás a versenypályákon.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

alfa-romeo-4c

TÖKÉLETES EGYENSÚLY,
TÖKÉLETES DINAMIKA

A középmotoros elrendezéssel és a kivételesen fejlett felfüggesztéssel a 4C tökéletesen kiegyensúlyozott és bármilyen sebességnél uralja az utat.
Az erőteljes fékrendszer a belső hűtésű, perforált tárcsafékekkel és a Brembo féknyergekkel az első tengelyen 36 méteres fékutat biztosít 100 km/h-ról a teljes megállásig. Ezen túl az Alfa Romeo 4C elöl-hátul eltérő méretű kerekekkel van felszerelve, hogy tökéletes tapadást biztosítson bármilyen útfelületen és bármilyen időjárási körülmények közt.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNAL-80337300