110 év történelem

110 év történelem

hirdetés

110 év összehasonlíthatatlan történelem.


2020. június 24-én az Alfa Romeo alapításának 110. évfordulóját ünnepeljük. Ennek alkalmából több ünnepséget tartunk és egy új logót is bemutatunk. Új kiadványok mesélik el az Alfa Romeo történetének eddig nem ismertetett fejezeteit, ezek között az iparágon kívüli nézőpontok is megjelennek. Érdekességek, anekdoták is nyilvánosságra kerülnek Olaszország történelméről, és a társadalom fejlődéséről.
Image

Az új “110 Alfa Romeo” logó


A 110. születésnap alkalmából a Centro Stile Alfa Romeo egy új logót alkotott, amely hűen tükrözi a márka erősségeit, a 110-es szám pedig a múltból a jelenbe történő átmenetet jelképezi.

Az Alfa Romeo Múzeum, mint az ünnepségek központja

Június 24-én az Alfa Romeo Múzeum klubokat és rajongókat fogad. Bár ez előtt és után is több alkalom lesz az évforduló megünneplésére, a jövőbe vezető dicső múlt különböző fejezeteinek felidézésére.
Alfa Romeo szenvedély a nagy autós rendezvényeken

Az Alfa Romeo mindig kiemelt szereplője volt a fontos sport- és autóipari eseményeknek. A 110. évforduló alkalmából a “Vörös nyíl” részt vesz a május 13-16 között a Brescia-Róma-Brescia között zajló Mille Miglia utcai körversenyen, amelyen kihagyhatatlan ünnepség keretében felidézik a márka történelmét.

Meglepetésekre a július 9-e és 12-e között zajló goodwoodi Festival of Speeden is számítani lehet, ahol az Alfa Romeo különleges vendégként lesz jelen, a legendás felfutáson pedig megemlékeznek majd a milánói márka történelméről.

Ezeken kívül számos egyéb rendezvény lesz ebben az évben, amelyek a márkához fűződő legendát, és az autórajongók lelkesedését erősítik. Azon rajongókét, akik úgy döntöttek, nem csak egy a vezetés élménye köré épített autót vásárolnak, de szenvedélyüket is megélik.