CarNet Riegler

Üdvözöljük megújult
weboldalunkon, melyen
a CarNet csoport tagjaként
mutatjuk be képviselt márkáinkat,
tevékenységünket.

Bemutatkozunk, mint Carnet Riegler Kft! 2019 év végével új cégnévvel, de a megszokott magas színvonalú szolgáltatásainkkal várjuk érdeklődőinket, ügyfeleinket.

Autófórum Riegler Kft-ként már 1997 óta a Carnet cégcsoport büszke tagja vagyunk, mely cégcsoport országosan a legnagyobb és legtöbb márkát összefogó Márkakereskedői és Márkaszerviz hálózata. A névváltozásunk mögött csupán egy újabb fejlődési lépés, és nem háttérbeli változás áll!

Válasszon érdeklődése szerint az általunk forgalmazott márkákból, majd a „Kapcsolat” menüpont alatt megtalálja „Carnet Riegler” telephelyeinket, ahol azonnal kiválaszthatja kollégánkat, aki a segítségére lesz. De elküldheti nekünk direktben is kérését márkaválasztás után a „Miben segíthetünk” ablakban, ahol „Carnet Riegler” telephelyünket kiválasztva megkapjuk érdeklődését, és az illetékes kollégánk fogja felkeresni a megadott elérhetőségeinekk valamelyikén.

Engedje meg rövid cégbemutatónkat:

Az Autófórum Riegler Kft, mint a Nyugat-Dunántúli régió meghatározó gépjármű kereskedelmi szereplője, 1993-as évben történt alapítása óta áll az érdeklődők rendelkezésére.

Győrben Fiat és Fiat Haszongépjárművek, Alfa Romeo, Jeep, Abarth és Mazda típusok hivatalos kereskedésével és szervizelésével foglalkozunk, Tatabányán Fiat és Fiat Haszongépjárművek hivatalos márkakereskedőjeként és márkaszervizeként, illetve Citroen hivatalos márkaszervizeként folytatjuk tevékenységünket.

1993 óta forgalmazzuk a Fiat márka személyautóit, 1996-ban bővült választékunk az Alfa Romeo típusaival, miután e márka értékesítési jogát is megkaptuk.

Az 1998-as év jelentős változást hozott a cégünk életében, ekkor készült el a jelenleg is telephelyünként szolgáló Pesti u. 4. szám alatti több, mint ötezer négyzetméter területen megépített épületkomplexum. A folyamatos választékbővítést elsősorban az értékesítés és a szolgáltatások területén nyújtott kiemelkedő teljesítményével érdemeltük ki.

2000 augusztusában lehetőségünk nyílt megnyitni tatabányai szalonunkat, ahol a fent említettek alapján elsősorban a Fiat típusait, illetve annak szervizeléseit végezzük.

A „FIAT Kishaszonjármű Specialista” cím elvárásoknak megfelelően 2004. májusában került átadásra a Győr, Pesti u. 1. szám alatti 300 m2 alapterületű szalon, valamint 300 m2 alapterületű szerviz. Itt az ország egyik legnagyobb haszongépjármű telephelyeként történik a gépkocsik értékesítése és szervizelése.

2011-ben bővíthettük tovább értékesítési palettánkat, miután megnyertük a Mazda értékesítési lehetőségét is, így lettünk a Mazda hivatalos márkakereskedése és márkaszervize.

2012. májusától újabb prémium márkával, a JEEP-el bővültünk Győrben, mely bizonyítja, hogy cégünk magas színvonalú szolgáltatásaival és kiemelkedő ügyfélkezelésével az élen jár.

2018-ban, cégünk 25 éves fennállásának évében láttunk hozzá egy közel 400 millió forintos projekt keretében 1200 négyzetméternyi raktár-, szerviz- és műszaki területtel való bővítésnek. Mindezt modern, a képviselt márkák arculatának és a kor követelményeinek teljes mértékben megfelelő homlokzat és belső kialakítás koronázza meg.

2019 év végével tulajdonosaink elhatározása alapján innentől a Carnet névvel folytathatjuk Ügyfeleink által is elismert munkánkat, és cégcsoportunk tagjai közötti szinergiával szélesebb körben tudunk érdeklődőink segítségére lenni.

 

Alapelvünk, hogy rugalmasan reagáljunk a változó igényekre, aktív kapcsolatot tartsunk fent ügyfeleinkkel, folyamatosan mérjük a vevői megelégedettséget annak érdekében, hogy időben azonosítani tudjuk a részükről felmerülő elvárásokat.

Válasszon márkáink közül:

fiat-carnet
fiat-carnet
jeep-carnet
alfa-carnet
mazda-carnet
citroen-carnet

CarNet Riegler kereskedéseink és szervizeink