abarthnew595range

“Versenynarancs” színben támad az Abarth

Az ikonikus Abarth színek, a sportautó emblémájában is megtalálható piros és a sárga kombinációjából létrehozott Orange Racing, azaz “versenynarancs” színben is rendelhető lesz az Abarth 595 és 695 modellje.
Korábban már az Abarth egyes limitált modelljeinél is választható volt ez a szín, de most mindegyik változathoz rendelhető lesz az Orange Racing. A történelmi Fiat 131 Racing Volumetrico Abarth változatán is használták ezt a narancs színt a 80-as években.

Az Abarth egyszerűsítette modelljei konfigurálhatóságát is, a 2023-as moldellévtől két felszereltségi csomaggal lehet rendelni a 165 lóerős 595-öt vagy a 180 lóerős 695-öt.

A Turismo csomag inkább komfortosabb, itt bőrülésekkel szerelik az autót, a Competizione csomag viszont már karbon ülésekkel érkezik. Mindkét változat 17 colos felnikkel érkezik.
Aki pedig még jobban fel akarná szerelni Abarthját, az egy tech csomagot is kiválaszthat, ami automata klímaberendezést és egy 7 colos fedélzeti rendszert, ad hozzá a felszereltséghez. A komfort csomag pedig xenon fényszórókkal, és Beats hifivel extrázza tovább az autót.