NewAbarth500eMissionPossible

Az Abarth 500e olyan akciódús, mint az új Mission: Impossible mozifilm!

Izgalmas mozis reklámfilmet kapott az elektromos Abarth 500e. A most mozikba került legújabb Mission: Impossible akciófilm sztárja egy régi sárga Fiat 500-as, amely a reklámszpotban Róma utcáin száguldva átváltozik egy új elektromos Abarth 500e modellé.
Az első elektromos Abarth ugyanúgy lehetségessé teszi a lehetetlent, mint a szóban forgó akciófilm, hiszen egy olyan elektromos autót, amely egyesíti a teljesítményt és az izgalmas vezetési élményt.
A július 12-én a mozikba került film egyik izgalmas autós menekülős jelenete, amikor Ethan Hunt és Grace egy sárga kisfiatba ülve száguldoznak Róma utcáin. A reklámfilm szerint ilyen izgalmat élheti át az elektromos Abarth tulajdonosa minden nap.

A film római bemutatóján, Spanyol-lépcső előtt terítették le a vörös szőnyeget a film sztárjainak. És itt nemcsak a színészekre gondolunk, hanem az autókra is, hiszen természetesen ott volt az 1960-as évek legendás Fiat 500-asa, és kiállították az új Abarth 500e-t is. Mindkét autóval pózoltak a főszereplők is, köztük Tom Cruise és Hayley Atwell.
Két főszereplő osztozott a reflektorfényben a premier alatt: az 1960-as évek legendás Fiat 500 Abarthja a romantikus Piazza di Spagna főszereplője volt, amit a rajongók azonnal felismertek a film egyik csúcsjelenetéről; és az új Abarth 500e, egy tiszteletlen és teljesen elektromos modell, vonzó éles kialakítással, amely a nézőtérre vezető vörös szőnyeg előtt kapott helyet.
Az elektromos Abarth menettulajdonságai olyan izgalmasak, mint egy akciófilm: az elektromotor az első kerekeket hajtja, 155 lóerős teljesítménnyel és 235 newtonméterrel. 0-ról 100 km/h-ra 7 másodperc alatt gyorsul. A “villanyabarth” 20-ról 40-re, és 60-ról 100 km/órára is 1-1 másodperccel rugalmasabb, mint a hagyományos, benzinmotoros társa.

Az autóban egy 42 kilowattórás akkumulátor van, és akár 265 kilométer is lehet a hatótávolsága. A 80 százalékos töltöttség gyorstöltővel 35 perc alatt elérhető.

A ferdehátú mellett már kabrió változatban is elérhetők a teljesen elektromos Abarth modellek.