Hírek

Figyelmetlenség ellen is véd a Ford furgonja

Közhely, hogy az ember sokszor saját maga legnagyobb ellensége. Azonban a városi közlekedésben ez valóban így van, ha figyelmetlenül szállunk ki az autóból, veszélybe sodorva a hátulról közeledő kerékpárosokat – és velük együtt magunkat is. A Ford új furgonja azonban erre a problémára is kínál megoldást.
Személyautóihoz hasonlóan könnyű áruszállítóinak biztonságát is prioritásként kezeli a Ford. Miután a frissen bemutatott Transit Courier a teszteken briliáns teljesítményt mutatva a ma kapható legbiztonságosabb kompakt furgonnak bizonyult, most a 2024-es év nemzetközi könnyű haszonjárművének megválasztott Transit Custom egy kiemelkedő funkciójára hívja fel a figyelmet a gyártó.

Az európai városok egyik leggyakrabban előforduló baleseti formája, amikor egy figyelmetlen autós – ez lehet a vezető, vagy valamely utasa – anélkül nyitja ki az oldalajtót, hogy előtte meggyőződne arról, közeledik-e hátulról kerékpáros.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/ford oldalon: https://carnet.hu/ford/hirek/figyelmetlenseg-ellen-is-ved-a-ford-furgonja 
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely