Suzuki Vitara

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

Szabadság újragondolva

suzuki-baleno

Erősebb. Feltűnőbb.


Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

suzuki-vitara

Lenyűgöző belső tér

A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes
helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

suzuki-vitara

Teljesítmény minden terepen


Társ céltudatosoknak: barátkozz meg egy többfunkciós játékossal, ami a legnagyobb kihívást jelentő terepviszonyokat és időjárási körülményeket is könnyedén kezeli. Erejét a nagy nyomatékú és hatékony BoosterJet motor adja. Egyedi AllGrip összkerék-meghajtású rendszerrel szerelve. Igazi Suzuki SUV gének táplálják: könnyed vidámság
a kormány mögött maximális tapadással fokozva, minden időben.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

suzuki-vitara

AllGrip rendszer


„Egy jármű, amely nehéz terepen is helytáll és olyan helyekre visz, ahová autók korábban nem jutottak el.”

Ez a filozófia vezérelt minket, mikor 1970-ben az első összkerék-meghajtású modellünket kifejlesztettük. Ez az AllGrip, a Suzuki híres összkerék-meghajtási technológiájának születése. Négykerék-meghajtási rendszerünket folyamatosan finomítottuk, hogy a vezetők számára még több izgalmat, örömöt és megújuló önbizalmat nyújthassunk. AllGrip technológiával felszerelt Vitaráddal növelheted tevékenységi köreidnek számát és változatosabbá teheted életedet.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

suzuki-vitara

Erősebb. feltűnőbb. Kalandokra tervezve.


Készülj fel egy megjelenésre, amely erőt és energiát sugároz. A Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, bármerre jársz. A Vitara jellemzője az autentikus design, és hogy mindig készen áll a felfedezésekre, úton és terepen is. Az erőteljes külső fokozza a vezetési élményt, a belsőleg tökéletesített, teljesen felnőtt SUV pedig kényezteti az érzékeket.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNSU-00050532