Suzuki Swift

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

Erőt sugárzó megjelenés

Stílusos, modern, kecses, vonzó. Merülj el a Baleno külsejében, nézd meg a róla készült videónkat!
suzuki-swift

Karakteres külső


Az új Swift megörökölte a népszerű típus jellegzetes stílusát, de új elemeivel friss és naprakész külsőt öltött. Színes egyéniség, amely az érzékekre hat. Ha mellette dönt, minden nap alig várja majd, hogy a kormánya mögé ülhessen, és kezdetét vegye a vezetés izgalmas élménye.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

suzuki-swift

Sportos belső


A műszerfal tervezése során a vezetőt helyezték a középpontba. A versenyautókra jellemző D-alakú kormánykerék, a határozott tartású ülések, és a vezető felé fordított középkonzol sportos hangulatot teremtenek.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

suzuki-swift

Kiemelkedő teljesítmény


Intenzíven gyorsul és magabiztosan tartja a kijelölt ívet. Az új Swift tervezői kiemelt figyelmet fordítottak a hajtáslánc minden részletére, legyen szó akár az 1.2 DUALJET, akár az 1.0 BoosterJet motorról, így tökéletesen érezheti és az irányítása alatt tarthatja az autót.

Felszereltségtől függő üzemanyag-fogyasztás vegyes használat mellett: WLTP szabvány szerint: 4,424 – 8,24 l/100 km, NEDC szabvány szerint: 3,9 – 6,8 l/100km, és CO2-kibocsátás vegyes használat mellett: NEDC szabvány alapján: 91-154 g/km, WLTP szabvány esetében: 98,99 – 186,93 g/km.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

suzuki-swift

Smart Hybrid


A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

suzuki-swift

Kisebb tömeg, nagyobb szilárdság


Az új generációs HEARTECT padlólemez kiemelkedően merev szerkezete és az ütközési energia hatékony elosztása hozzájárul a törésbiztonság javításához. A nagyszilárdságú acél használatával a padlólemez könnyebb lett, ez pedig a menettulajdonságokat és az üzemanyag-fogyasztást is javítja. Új tervezésű futóművével és a korábbi modellekből ismerős közvetlen kormányzásával a Swift jobban kanyarodik és minden eddiginél élvezetesebben vezethető.

A viszkózus tengelykapcsolós négykerék-meghajtású rendszer automatikusan osztja meg a nyomatékot a hátsó kerekekkel, amikor azt érzékeli, hogy az első kerekek nem tapadnak az úton.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

konfigurator

ÍRJON NEKÜNK!

CNSU-49646872