Suzuki Ignis

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

A világ új szemszögből

suzuki-ignis

Ikonikus dizájn


Merész külseje vonzza a pillantásokat, és mindenki utána fordul – ha Ignist vezet, nem marad észrevétlen. Az egyedi designelemektől az üde színválasztékig minden részlete különleges megjelenést kölcsönöz az Ignisnek. Ne csak vezessen – vezessen stílusosan.

Teljesítmény

0

LE

Nyomaték

0

Nm

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

suzuki-ignis

HATÁRTALAN KÉNYELEM


A tágas belső tér, a könnyű vezethetőség és a kényelmi berendezések együtt teszik az új Ignist a mindennapokban igazán szerethetővé.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

suzuki-ignis

Vezetési élmény


Az Ignist meghajtó új 1,2 literes DUALJET motor erőteljes motorválaszt és jó üzemanyag-hatékonyságot kínál. A kiegyensúlyozottságot számos fejlesztés biztosítja.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

suzuki-ignis

Okostelefonnal működő kezelőpanel (SLDA)


A hangrendszer egy érintőpaneles kijelzővel rendelkezik, amely legalább olyan intuitív, mint egy okostelefon. Csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® vagy USB kábel segítségével, és használja készüléke alkalmazásait a kijelzőn, amely egyben rádióval, hátsó kameranézettel és navigációs** funkcióval felszerelt.

* GL+ CVT felszereltség elérhető Audio nélküli változatban
** Csak GLX felszereltség esetén

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

suzuki-ignis

Előremutató technológia


A fejlett technológia teljes kihasználása „biztos, ami biztos” alapon garantálja a nyugalmas autózást.

Energialenyelő karosszéria (TECT), Hat légzsák, Öt csillag az Euro NCAP teszten, Vészfékezésjelző, Sávelhagyás figyelmeztetés* (GLX), Sávtartás figyelmeztetés* (GLX), Kétkamerás féktámogatás

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

konfigurator

ÍRJON NEKÜNK!

CNSU-33769757