A Vadonatúj
Mazda MX-30

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

VA­DO­NAT­ÚJ,
TEL­JE­SEN ELEKT­RO­MOS,
TEL­JE­SEN MAZDA

Belépéskor tágas és gyönyörűen kidolgozott utastér fogadja az utasokat. Tapasztalja meg a Mazda egyedülálló irányíthatóságát és stabilitását. A mindennapok során bárhova eljuthat vele – a munkahelyére, a családjához, a barátaihoz vagy az edzésre. Alternatív SUV, jövőbe tekintő megoldásokkal.
mazda-cx-30

AZ AUTÓZÁS ÖRÖME
EGY IGAZI MAZDA

A vadonatúj Mazda MX-30 modellt a Jinba Ittai szellemisége járja át. A különleges eGVC Plus pontos és dinamikus kormányzást tesz lehetővé. A precízen kalibrált (közel 50/50-es) súlyelosztás stabil, egyenletes teljesítményt biztosít az úton. Az e-Skyactiv járműfelépítés még teljesebbé teszi az autózás örömét.

Akkumlátor

0

KWh

Hatótáv

0

Km

Feltöltés

0

Perc

Garancia

0

Év

BELSŐDESIGN

mazda-mx-30

EMBERKÖZPONTÚ
UTASTÉR

A vadonatúj Mazda MX-30 belső tere az utazás örömét és a közös élményeket helyezi középpontba. A lebegő konzol és a jó minőségű anyagok tartós komforttal és szemet gyönyörködtető szépséggel kényeztetnek. A méretre készült újrahasznosított anyagok a fenntarthatóság fontosságára emlékeztetnek.

HATÓTÁVMOTORVÁLASZTÉK

mazda-mx-30

AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYE

Miért érdemes teljesen elektromos járműre váltani? A vadonatúj Mazda MX-30 testközelbe hozza az összehasonlíthatatlan Mazda-érzést; harmonikus utastere, természetes és újrahasznosított anyagokból készült belső elemei pedig még teljesebbé teszik az élményt. És mindezt károsanyag-kibocsátás nélkül! Akárhogy is nézzük, minden szempontból nagyszerű választás!

A teljesen feltöltött vadonatúj Mazda MX-30 körülbelül 200 km-es vezetési hatótávolságot tesz lehetővé. Így ideális a legtöbb, hétköznapok során bejárt távolság megtételére – károsanyag-kibocsátás nélkül! A Mazda könnyebb, és ezért kevesebb energiát igénylő akkumulátort választott, olyan hatótávolsággal, amely bőven elegendő a hétköznapok során bejárt távolságok megtételére – eljuthat a munkahelyére, az iskolába, haza és szabadidős tevékenységei helyszínére.

AKKUMLÁTORFELTÖLTÉS

mazda-mx-30

KÖNNYEDSÉG A JOBB AUTÓZÁSÉRT

Az új Mazda MX-30 könnyű akkumulátora az autó középpontjába helyezve nagyobb hatótávot és kényelmesebb vezetést eredményez. A 35,5kWh-s akkumulátor kapacitás több, mint elég a napi ingázáshoz, és kevésbé terheli a környezetet gyártása/semlegesítése során. Az elektromos autó tökéletesen elég a napi szükségletek kielégítésére.

Az elektromos járművek számára fenntartott töltőállomás-hálózat gyors tempóban bővül. A vadonatúj Mazda MX-30 bármely standard töltőállomáson tölthető az EU-ban – és otthon is. Egyszerűen csatlakoztassa a hálózatra a jármű hátulján található töltőcsatlakozóval.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

mazda-mx-30

CSAK A LEGJOBBAT NYÚJTJUK

A biztonság elsődleges fontosságú a Mazda számára.  A vadonatúj Mazda MX-30 a legfejlettebb biztonsági funkciókkal van felvértezve, így biztos lehet benne, hogy vezetés közben a legkorszerűbb rendszerek – többek között a következők – gondoskodnak a védelméről: városi vészfék-asszisztens, sávtartó automatika, holttér figyelő rendszer, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, kikanyarodást segítő automatika.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNMA-55087257