Fiat Panda

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

BÁRMIT ELÉRHET
HA ÚJ UTAKAT KERES!

A Pandával soha nem fog unatkozni. Színekkel és vidámsággal tölti meg a mindennapjait! Ráadásul most két új árnyalatban kapható, melyek garantáltan feldobják: a modell Sötétszürke és Bartilini piros színekben is választható. A Panda mesterien ötvözi a sármot é a kifi nomultságot. Az új könnyűfém keréktárcsák pedig még jellegzetesebb külsőt kölcsönöznek amúgy is extravagáns személyiségének.
fiat-panda

EZ AZ
OLASZ STÍLUS

A letisztult vonalak vonzó, szolid és stabil megjelenést biztosítanak. Noha pár centiméterrel megnőtt, amely szükséges volt a legmagasabb biztonsági szabványok eléréséhez és az utastér helykínálatának javításához, továbbra is nagyon kompakt gépkocsiról van szó.

Végsebesség

0

km/h

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

FELSZERELTSÉGISZINTEK

Panda
Eredeti, ötletes és meghökkentő: ez a Panda. Az autó, amelyik tudja, hogyan fejlődjön, miközben hű marad önmagához.
 • Kompakt külső, praktikus belső
 • Uconnect™ rádió
Panda Cross 4x4
A stílus új, a kalandvágy a régi, útviszonyoktól függetlenül: a Panda City Cross mindenre felkészült
 •  Elsőkerék -meghajtás
 •  Formatervezett acél kerekek
 •  City Cross design
 •  Cross Style csomag
 •  Uconnect Bluetooth rádió
Panda 4x4
Praktikus, kompakt és élményekkel teli. Felesleges opciók nélküli, színtiszta 4x4 meghajtás.
 • Robosztus kerekek feketére fényezve egyedi ‘’4x4’’ dísztárcsákkal.
 • Új belső
 • Antracit szürke műszerfal
 • 4x4 Style csomag
City Cross
Nehéz terep nem létezik, csak nem megfelelő autó. A Panda Cross 4x4-gyel bárhol lehet a következő úticélja.
 • Négykerék-meghajtás
 • Cross 4x4 design
 • ELD elektronikus differenciálzár
 • Szövet-műbőr belső

BELSŐDESIGN

fiat-panda

A LENYŰGÖZŐ
ÚJDONSÁGOK

A modell beltere számos innovációt vonultat fel: megújult a kormánykerék és a műszerfal formaterve, nem beszélve a még eredetibb üléskárpitokról, melyeket a kontrasztos varrás csak tovább fokoz. Még a legmegszokottabb útvonal is hirtelen újnak tűnik a volán mögül!

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

fiat-panda

ELLENÁLLHATATLAN
TELJESÍTMÉNY... ÉS PERSZE
KÉNYELEM.

A Panda Cross asszertív személyisége az utastérben is visszaköszön, ahol a kényelem uralkodik: az ülések természetes szövetanyagból készültek, barna eco-bőr oldalsó betétekkel és hozzáillő ajtópanelekkel. Az első üléseken a Cross felirat díszeleg, a műszerfal pedig matt barna színnel keretezi az ezüstszínű középső kijelző egységet. A bőr kormánykeréken elhelyezkedő, integrált kezelőszervek és a szintén bőr váltógomb teszik teljessé a beltér harmóniáját. A Panda Cross modell esetében az üzemmód választó is rendelkezésre áll, melynek segítségével három összkerékhajtás-mód közül választhat, hogy bármilyen terepet meghódíthasson: Auto, Off-road és Lejtmenet-vezérlő.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

fiat-panda

BLUE &
ME

A Blue&Me™ biztonságos kommunikációt és szórakoztató utazást biztosít a Fiat és a Microsoft együttműködésének eredményeként. A hangutasításoknak köszönhetően a Bluetooth segítségével csatlakoztatott telefonját könnyen kezelheti, anélkül, hogy a kormányól levenné a kezét. A Blue&Me™ segítségével könnyedén fogadhat hívásokat, kezdeményezhet telefonkönyvéből hívásokat, meghallgathatja a bejövő szöveges üzeneteket és természetesen az USB vagy AUX bemenetekből MP3 formátumban zenét is hallgathat

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

fiat-panda

A PANDA SIKERSZTORI
FOLYTATÁSA

A Panda azonban sokkal több ennél: erős, racionális és érzelmi értékekkel egyaránt rendelkező modell, amelyből bemutatása óta 6,5 milliót értékesítettek,és amely 16 millió különböző életkorú, nemzetiségű vagy foglalkozású vezetőt szólított meg.A Panda bestseller, amely a városi autók kategóriájában jelentősen hozzájárult a a Fiat márka vezető pozíciójához.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNFI-17041747