Fiat 500C

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

SZÍVJA MAGÁBA
A NAPFÉNYT

Hátul az új 500C lekerekített kialakítású, innovatív üveg hátsó szélvédővel van felszerelve, mely elektromos rendszerének köszönhetően kényelmesen nyitható. A tolótetőben kapott továbbá helyet a harmadik féklámpa és a hátsó spoiler. A design fontos részét képző spoiler három színben rendelhető: elefántcsontszínű, piros és fekete változatban.
fiat-500c

SZÍVJA MAGÁBA
AZ ELISMERŐ PILLANTÁSOKAT

Az új designelemek, mint a ködlámpáknak és tolatólámpáknak otthont adó lökhárító krómozott díszléce, felhívják magukra a figyelmet. Ezek közé tartozik az új, hátsó lámpaegység is, mely tartalmazza a féklámpákat, tolató lámpákat és irányjelzőket, valamint keretként körbeöleli a karosszériát. Ez a szokatlan és merész megoldás kiválóan mutatja, hogy az 500C mindig képes megújulni, de jellegzetességét soha nem veszíti el.

Végsebesség

0

km/h

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

fiat-500c

LEGYEN MINDEN
ÚTJA KÉNYELMES

Hogy a komfort iránti elvárásokat maradéktalanul kielégítsük, új ergonomikus kialakítású ülésekkel szereltük fel a gépjárművet, melyeket úgy terveztünk, hogy a hátsó ülések könnyebben hozzáférhetőek legyenek.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

fiat-500c

INNOVATÍV
TWINAIR MOTOROK

Az 500C modell a nagyteljesítményű TwinAir motorral szerelt, mely magába foglalja a Fiat benzinmotorok számára kifejlesztett számos innovációját. A motor a „kevesebb-több” elgondolás jegyében fogant technológiai fejlesztés eredménye, ahol a hengerűrtartalom, a hengerek száma és a motor mérete is csökkent. Ez a megoldás jelentősen, akár 30%-al csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást, mialatt a hozzáadott turbo feltöltő ugyanazt a teljesítményt biztosítja.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

fiat-500c

SZERETI
A TÁRSASÁGOT

Az új 500-as fedélzetén egyedül a vezetési élmény a fontos. Ezért szereltük fel a legkifinomultabb biztonsági és információs és szórakoztató rendszerekkel - kormánykeréken elhelyezett vezérlőszervekkel, Bluetooth® kihangosító és hangátviteli funkcióval, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE rendszerekkel, és nem utolsó sorban a UconnectTM online információs rendszerrel.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

fiat-500c

A TÖKÉLETES
ELLENŐRZÉS ALATT

Ezért lehet felszerelve egy 7’’-os digitális TFT műszeregységgel, mely amellett, hogy nagyon jól néz ki, igazán hasznos is, hisz minden olyan információt megmutat, melyre vezetés közben szükség lehet. Mutatja például a sebességmérő, a fordulatszámmérő, a hőmérő, a váltásjelző és fedélzeti számítógép adatait.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNFI-21361408