Hírek

Öt őrült jármű, amit az új Renault ihletett

A piac felforgatását nem lehet félgőzzel intézni. A Renault 5 E-Tech Electric tisztában is van ezzel, ezért a hozzá kapcsolódó alternatív közlekedési eszközök ugyanolyan formabontók, mint ő maga.
Az autógyártók egyre lelkesebben nevezik magukat mobilitási szolgáltatónak. Csakhogy ez jóval többről szól, mint hangzatos névről: a márka teljes gondolkodásmódját kell újraalkotni, hogy életük minden szintjén meg tudják szólítani ügyfeleiket. Ez a szemlélet vezérelte azt a stábot is, amelynek tagjai a Renault 5 E-Tech Electric bemutatásához kapcsolódó kiegészítő termékeket megtervezték.

A kulcstartók, plüssautók, logózott babaruhák ugyan továbbra is jól eladható ajándéktárgyak, ám ezek keveset tesznek hozzá a márka és a modell megítéléséhez.
A Renault úgy építette fel a vadonatúj elektromos kisautóhoz kötődő kollekciót, hogy annak tagjai ugyanazokat az értékeket testesítsék meg, amelyek az R5-ösre is jellemzőek: legyenek franciák, legyenek innovatívak, sőt, pimaszak, álljanak barátságban a környezettel, a nagy teljesítményt társítsák kompakt méretekkel, valamint sugározzon belőlük az életöröm.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/renault oldalon:
https://carnet.hu/renault/hirek/ot-orult-jarmu-amit-az-uj-renault-ihletett
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely