Hírek

Megbízható autók és jó szakemberek várnak, ha ezt a márkát választod

Rövid időn belül két kulcsfontosságú díjban is részesült a Suzuki Európa egyik legnagyobb újautó-piacán.
Az egyik a járművek megbízhatóságát, a másik az ügyfélszolgálat teljesítményét értékelte.
Huszonegyezer ember véleményére már lehet adni – márpedig ennyien válaszoltak a brit What Car? online magazin megbízhatósági felmérésére, hogy elárulják, mennyire elégedettek ötévesnél fiatalabb autójukkal.

Konkrétan arra kerestek választ a szerkesztők, hogy az elmúlt két év során előfordult-e meghibásodás az autókkal, milyen sokáig tartott a javítás, és mennyit kellett fizetni érte.

A felmérésen 32 autómárka 178 típusáról érkezett visszajelzés, és ebből a Suzuki Swift az abszolút negyedik helyen végzett, méghozzá nála nagyságrendekkel drágább modellek mögött – ezzel elárultuk, hogy méretosztályában, azaz a kisautók között a Swift teljesített a legjobban.
Az aktuális generáció 99,5 százalékos eredménye lenyűgöző; a visszajelzések szerint huszonöt autóból huszonnégy a legkisebb probléma nélkül üzemelt a megelőző 48 hónapban. Az összesített ranglistán mindössze két hellyel lemaradva, a teljes piac hatodik legmegbízhatóbb autójaként szerepel az Ignis, amely 99,4%-os megbízhatósági rátát produkált.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/suzuki oldalon: 
https://carnet.hu/suzuki/hirek/megbizhato-autok-es-jo-szakemberek-varnak-ha-ezt-a-markat-valasztod
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely