Hírek

Újra feltalálta a kereket a Hyundai – nem is egyszer, hanem kétszer!

Rövid időn belül két forradalmi újítást mutatott be a Hyundai-csoport. Hogy melyik mikor valósul meg, ma még nem tudni, a kreatív ötletek viszont jól szemléltetik, hogy a Hyundai akár az alapokat is hajlandó megkérdőjelezni, ha azzal jobb megoldást kínálhat ügyfeleinek.
A Hyundai Motor az egyik legrettenthetetlenebb újító az autóiparban. 2023-ban benyújtott szabadalmi kérelmeik túlnyomó többsége a klímaváltozáshoz, az emisszió-csökkentéshez és az akkumulátortechnológiákhoz (egy szóval: az elektromos mobilitáshoz) volt köthető.

Ugyanakkor mérnökeik attól sem rettennek vissza, hogy az autógyártás évszázados igazságait vonják kétségbe, és megpróbálják az alapoktól újraalkotni az iparágat.

Most az emberiség egyik legrégebbi találmányához, a kerékhez kapcsolódó fogalmakat értelmezték újra.
No, nem kell arra gondolni, hogy örökre szakítanának a haladás ezen különösen jó hatásfokú módozatával (bár igaz, ami igaz, 2023 nyarán szabadalmaztatták egy sétáló autó mobilitási rendszereit), ugyanakkor a kerékhez kapcsolódó futóműrendszerek és egyéb kiegészítők újragondolásával igenis forradalmasíthatnak bizonyos megoldásokat.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/hyundai oldalon:
https://carnet.hu/hyundai/hirek/ujra-feltalalta-a-kereket-a-hyundai-nem-is-egyszer-hanem-ketszer
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely