Suzuki SX4 S-CROSS

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

A Te célod, a Te döntésed.

suzuki-sx4-s-cross

A világ végére is eljuthatsz vele


Engedd, hogy a megérzéseid vezessenek! Az új SX4 S-CROSS mindig és mindenhol tökéletes társ a kalandokhoz: a végtelen lehetőségek tárháza négy keréken. Aszfalton ugyanolyan élvezet vele autózni, mint terepen, újgenerációs motorja magabiztos teljesítményt kínál és megújult design-jával olyan merész kiállású, amilyen egy crossover csak lehet. Bármerre is visz a képzeleted az új SX4 S-CROSS-szal biztosan eljuthatsz oda. A te célod, a te döntésed.

Teljesítmény

0

LE

Nyomaték

0

Nm

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

suzuki-sx4-s-cross

KÉSZEN AZ ÉLET KIHÍVÁSÁRA.


Urald lazán a mindennapokat! Az SX4 S-CROSS egy igazán sokoldalú autó, amelynek minden porcikáját a modern életstílus elvárásai szerint formáltuk meg. Funkcionális megoldásaival, tágas, kényelmes utasterével és karakteres SUV-stílusával kiemelkedik a nagyvárosi dzsungel forgatagából. Bármilyen célt is határozz meg, az SX4 S-CROSS tökéletes választás ahhoz, hogy biztosan elérd. A te célod, a te döntésed.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

suzuki-sx4-s-cross

BOOSTERJET


Dinamikus motorjaival és precíz váltóival a SX4 S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

suzuki-sx4-s-cross

Okos kijelző


Érintőképernyős audiorendszer okostelefon-csatlakozási lehetőséggel

Az SLDA (Smartphone Linkage Display Audio) a Suzuki okostelefonnal  összekapcsolható kijelző panele. Egyes iOS és Android alapú telefonok kábellel csatlakoztathatók a rendszerre, és a rajtuk futó alkalmazások megjeleníthetővé és könnyen kezelhetővé válnak a központi kijelzőn. A mobileszköz ilyenkor az autó audiorendszerére is csatlakozik és a navigáció utasításai vagy a kedvenc dalok a SX4 S-CROSS beépített hangszóróin szólalnak meg.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

suzuki-sx4-s-cross

MINDENBEN SZÁMÍTHATSZ RÁ.


Hosszú útra indulsz vagy csak egy rövid kiruccanásra? Országhatárokat szelsz át, vagy városokban kalandozol? Bármerre veszed is az irányt, az SX4 S-CROSS intuitív, tágas és rugalmasan alakítható utastérrel vár.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNSU-28306228