Haszonjárműként érkezik a Jimny

Haszonjárműként érkezik a Jimny

hirdetés

Bemutatkozik a Jimny haszongépjármű.


Megérkezett a Suzuki kompakt és könnyű terepjárójának, a Jimnynek az új, kétüléses haszonjármű-változata!
Image


A modell 2018-as bevezetése óta nagy népszerűségnek örvend mind a magán-, mind pedig az olyan rétegfelhasználók körében, akik valódi off-road teljesítményre vágynak.

Az utóbbi csoport igényeinek további kielégítése érdekében az új Jimny könnyű haszonjárműként, megnövelt csomagtérrel, lapos padlóval és biztonságos raktérkialakítással tér vissza.

Valódi off-road teljesítmény:

A haszongépjármű Jimny ugyanolyan autentikus off-road élményt és professzionális teljesítményt kínál, mint a korábbi személygépjármű változata.

A modellt négy kompromisszummentes tulajdonsága teszi komoly haszongépjárművé: robusztus létraalváz, három kiváló terepszöge, háromkaros merev hidas felfüggesztés tekercsrugókkal és összkerékmeghajtás felezővel ellátott osztóművel.
Image
Praktikus csomagtér:

A még nagyobb kihasználhatóság érdekében a megújult Jimny csomagtere 863 literrel bír. Ez 33 literrel több, mint a személygépjármű változat a hátsó üléseinek lehajtásával. A haszongépjármű Jimny-ben lapos padló és elválasztó rácsok segítik a csomagok szállítását.
Image

Fejlett biztonsági funkciók:

Az aszfalton és a terepen való nyugodt vezetés érdekében a haszongépjármű Jimny-t ugyanazokkal a biztonsági funkciókkal látták el, mint a személygépjármű változatát.

Ilyen a kombinált érzékelős vészfékasszisztens (DSBS), amely automatikusan lefékezi a járművet az ütközések elkerülése érdekében, a visszagurulás-gátló és a lejtmenetvezérlő.

Ezen kívül újdonság az eCall segélyhívó-rendszer, amely baleset esetén automatikusan vészjelzést küld egy telefonszámra.


Az itt közölt műszaki adatok előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.
A magyarországi specifikáció eltérhet a többi országtól.
*1 NEDC kalkuláció alapján (New European Driving Cycle)
*2 WLTP kalkuláció alapján (Worldwide harmonized Light-duty vehicles Test Cycle)
Az adatok megfelelnek a WLTP (Könnyű Gépjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárása) követelményeinek. A WLTP szabvány célja, hogy világszerte összehasonlíthatók legyenek a károsanyag-, a CO2-kibocsátás és üzemanyag-fogyasztási adatok. A WLTP kalkulációval a CO2 és az üzemanyag-fogyasztást kétféleképpen tüntetik fel: "Low" (legalacsonyabb) és "High" (legmagasabb) érték.