Családi modellek

Családi modellek

Renault családi autók Ismerkedjen meg a 7 személyes családi modellek legújabb generációjával!

Családi támogatás

Tudjon meg minden fontos információt az autóvásárlási támogatásról!
Felkeltette egyik 7 személyes modellünk az érdeklődését?
Szeretne több információt megtudni?

Írjon márkakereskedésünknek, ahol kollégáink szívesen segítenek, bármilyen kérdése is van.
renault-grand-scenic

Renault Grand Scenic Elegancia és kényelem – 7 személlyel a fedélzeten

Forradalmi
dizájn

forradalmi-design
Mivel a nagyobb családoknak is kijár, hogy egy stílusos autóban utazzanak, a Renault GRAND SCENIC is megújult külsőt kapott.

Családi és praktikus utastér

praktikus-utaster
A 7 személyes kivitelben elérhető Renault GRAND SCENIC kényelmet és variálhatóságot biztosít minden utas számára.

Fejlett
technológia

fejlett-technologia
Fedezze fel újból a kényelem és a nyugalom nyújtotta örömöket! A legfejlettebb rendszereket és vezetéstámogató funkciókat szereltük fel.

Renault Espace
7 személyes high-tech crossover

Fedezze fel újra
a komfortot

komfort
Helyezze magát kényelembe a Renault ESPACE komfortos üléseinek egyikében. A különleges Panoramique Lumière® szélvédő fényben árasztja el a 7 személyes utasteret.

Közlekedés teljes
nyugalomban

teljes-nyugalom
A Renault ESPACE a legjobb színvonalú aktív és passzív biztonsági rendszerekkel van ellátva. Az innovatív eszközök segítenek, figyelnek és szükség esetén beavatkoznak.

Lelkesítő
dizájn

design
Az egyedi vonalvezetés, a határozott formák, a robusztus és harmonikus dizájn mind fokozzák a Renault ESPACE igazán elegáns és egyedi crossover-karakterét.

Easy Life megoldások
Ismerje meg az Easy Life megoldásainkat

Android
Auto
kompatibilitás

komfort
Az autóink rendszereinek segítségével az Android Auto is elérhetővé válik, így könnyedén előhívhatja okostelefonján az adott vezetési helyzettel kompatibilis alkalmazásokat, vagy hallgathatja kedvenc zenéit.

MULTI
SENSE
technológia

teljes-nyugalom
Nemcsak Önnek változhat a hangulata, a Renault modellek sem mindig ugyanolyan! A MULTI-SENSE technológiával 5 féle vezetési mód közül választhat. Fedezzen fel teljesen új vezetési élményt minden alkalommal.

Easy Park
parkolássegítő rendszer

design
A parkolás még sosem volt ilyen egyszerű! A Renault modellek tolatókamerájával, és számos távolságérzékelőradarjával a parkolás is gyerekjáték. És ez még nem minden: az autó még az irányítást is átveheti!

Vezérlők a kormány
mögött

komfort
Dobja fel az utazásokat kíváló zenével! A kormány mögé integrált vezetőszerveknek a rádiót és a Bluetooth funkciókat is biztonságosan kezelheti, hiszen egy pillanatra sem kell levennie a tekintetét az útról.

Intuitív
ergonómia

teljes-nyugalom
A nagy formátumú R-Link 2 képernyőn megjelenő nagyméretű ikonok, és a jólátlátható menü segítségével egy szempillantás alatt hozzáférhet a számos funkcióhoz. A kijelzőre különös gondot fordítottunk.

Easy Life
kesztyűtartó fiók

design
Az első utas oldalán az Easy Life kesztyűtartó fiók további 13 literes tárolóhelyet kínál: itt minden olyan kis tárgynak jut hely, amelyekre a hétköznapjaiban szüksége van.