Peugeot iON

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

IDEÁLIS
VÁROSI KISAUTÓ

A lekerekített formák, a nagy, döntött szélvédőben folytatódó kicsi, ívelt motorháztető és a hatalmas üvegfelületek barátságos külsőt kölcsönöznek az iOnnak. Jellegzetes, dinamikus megjelenése és újszerű technikái a modern, környezetkímélő autós képét alakítják ki tulajdonosáról. Az iOn ideális a városi és a városkörnyéki közlekedéshez. Az elektromos szervokormánynak és a kicsi fordulókörnek köszönhetően az iOn könnyen tartja a városi közlekedés ritmusát, míg autópályán akár 130 km/h sebességre is képes felgyorsulni. A fürge, jól vezethető és kompakt – 3,38 m hosszú és 1,47 m széles – kisautóval kiválóan lehet manőverezni a belváros szűk utcáiban. A magas építésnek és a 2,55 m-es tengelytávnak köszönhetően tágas az utastér, négy felnőtt kényelmesen utazhat benne.
peugeot-ion

ÚJ FOGALOM
AZ AUTÓZÁSBAN

Az iOn új koncepciót kínál, amely igazodik az új városi és városkörnyéki mobilitáshoz. A kis méretekből, az elektromos hajtásból, a csendes működésből, a menet közbeni nulla károsanyag- és CO2-kibocsátásból adódó előnyöket az akkumulátor jól kihasználható hatótávja egészíti ki, amely összhangban van a valós használati igényekkel. A lítium ion akkumulátornak és a fékezési energia visszanyerésének köszönhetően a maximálisan megtehető táv 150 km, ami tökéletesen megfelel a városban közlekedő autósok szükségleteinek, hiszen napi utazásaik 90 százalékában nem tesznek meg többet 60 kilométernél.

Gyorstöltés

0

Perc

Teljesítmény

0

LE

Hatótávolság

0

Km

Csomagtér

0

Liter

FELSZERELTSÉGISZINTEK

Active
AUDIO/TELEMATIKA
 • MP3 rádió-CD 4 hangszóróval, USB csatlakozóval, Bluetooth kihangosítóval
 • 15''-os könnyűfém keréktárcsák
 • Sötétített hátsó oldalüvegek ls hátsó szélvédő
BIZTONSÁG
 • ESP és kipörgésgátló
 • Ködfényszórók
KÉNYELEM
 • Központi zár távirányítóval
 • Automata fényszórókapcsolás
 • Bőrbevonatú kormánykerék és váltógomb
 • Elektromosan állítható, elektromosan behajtható, fűthető visszapillantók
 • 1 db hálózati és 1 db gyorstöltő csatlakozó
 • Elektromos ablakemelők elöl és hátul
 • Automata klímaberendezés, aktívszén szűrővel
 • Fűthető vezetőülés
 • Háztartási töltő kábel (220V 10A)

BELSŐDESIGN

peugeot-ion

TECHNIKA ÉS
KONNEKTIVITÁS

A tervezők célja egy olyan autó volt, amely áttörést jelent a technika terén, de nem akar szakítani az autósok szokásaival. A vezetőhely ezért hagyományos lett, a benzin- vagy dízelmotorral felszerelt járművekben megszokott kezelőszervekkel és funkciókkal. A modern és praktikus városi kisautó fogalmához hűen az iOn gazdag alapfelszereltséget kínál valamennyi változatban: elektromos szervokormány, automatikus fényszórókapcsoló, távvezérlős központi zár, elektromos első és hátsó ablakemelő, két behúzható pohártartó, 12 V-os csatlakozó.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

peugeot-ion

30 PERCES
GYORSTÖLTÉS

Az iOn feltöltését az egyszerűség, a gyorsaság, a rugalmasság jegyében, az autósok időbeli és helybeli kötöttségeinek figyelembevételével alakították ki. A gyorstöltővel fél óra alatt lehet elérni a 80 százalékos, 15 perc alatt az 50 százalékos, és mindössze 5 perc alatt a 25 százalékos feltöltöttséget. A feltöltés nagyfeszültségű töltőkészülékről végezhető, amelyek közterületeken, töltőállomásokon, nyilvános vagy magánparkolókban találhatók, illetv nagyfeszültséget használó cégeknél. Franciaországban az önkormányzatok, a járműgyártók és az EDF kötelezettségvállalási nyilatkozatot írtak alá az elektromos és hibrid járművek gyorstöltő berendezéseinek létesítéséről.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

peugeot-ion

ZÉRÓ
CO2-KIBOCSÁTÁS

A Peugeot iON környezetvédelmi hatékonysága példátlan: zéró károsanyag-kibocsátás és zéró CO2-emisszió. Ennek elismeréseképpen az autó megkapta a Környezetbarát Autó Nagydíj 2010 (Grand Prix Auto Environnement 2010) címet. A MAAF Assurences által szervezett versenyen a környezetvédelmi szempontból kiemelkedő autók és műszaki megoldások kapnak jutalmat.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

peugeot-ion

OKOS
ESZKÖZ!

Az iOnban alapfelszerelés az MP3-lejátszóval kompatibilis CD-rádió és az USB-csatlakozó. A Bluetooth® funkciónak köszönhetően a vezető teljes biztonságban telefonálhat és hallgathatja a telefonjára feltöltött zenéket. Az egyenletes, jó hangzásról a műszerfalon található két magassugárzó és az első ajtókba épített két hangszóró gondoskodik

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-69464878