Boxer a teherbíró és megbízható

Boxer a teherbíró és megbízható

ÚJ GENERÁCIÓS 2.2 BlueHDi MOTOR

A PEUGEOT BOXER frissített verziója megfelel a legfrissebb Euro 6 kibocsátási szabványoknak is.

A PRO és PREMIUM kivitel mellett „előre konfigurált” ASPHALT verzióban is elérhető az új BOXER, valamint új funkciókkal is bővült kínálatunk.

peugeot-boxer
Teherbíró és megbízható

A PSA csoportnak nagy hagyományai vannak a dízelmotorok fejlesztésében. A legújabb generációs 2.2 BlueHDi motort több százezer kíméletlen tesztkilométeren keresztül vizsgáltuk, hogy megbízhatóan szolgáljon a mindennapok során. Különböző teljesítményszintek: 120-165 lóerő és 310-370 Nm nyomaték. Akár 50 000 km-es szerviz periódus szokásos használati körülmények (normál igénybevétel) esetén

peugeot-boxer
2+2 ÉV KITERJESZTETT GARANCIA*
Gondtalan autózás a  CarGarantie új autókra vonatkozó, kiterjesztett kisteherautó garanciájával. A gyártói garancia lejártát követően is megkíméljük a nem várt javítási költségektől.
ELŐNYÖK:
Átfogó védelem a javítási költségek ellen
Tervezhető költségek és biztonság
Európai szintű érvényesség
Járműve értékének növekedése
Garanciális esetben nincs előleg fizetési kötelezettség
peugeot-boxer
NHP FIX 2,5% THM FINANSZÍROZÁS**
Válassza az MNB Növekedési Hitelprogram
2,5%-os  fix ügyleti kamatozású,  forint alapú, változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízingfinanszírozását.l.
BŐVEBBEN:
Rendkívül kedvező költségek
Kedvező, akár 2,5%-os induló fix ügyleti kamatozás
Forintalapú finanszírozás
Gyors és egyszerű ügymenet

ÚJ GENERÁCIÓS 2.2 BlueHDi MOTOR

Minden szakmának megvannak az egyedi igényei. Ahhoz, hogy mindegyiket kielégíthessünk a PEUGEOT Boxert is különböző verziókban kínáljuk!
peugeot-boxer

MINDIG ÚTON

Nagy távolságokhoz a legfontosabb a kényelem!
komfortos vezetőülés
navigációs rendszer
érintőképernyő
légkodicionáló
USB csatlakozó a telefon töltéséhez
vezetőtámogató rendszerek széles választéka
rengeteg tárolóhely
Ajánlott verzió : ASPHALT

AKÁR 9 SZEMÉLYES

Napi szükségletek a személyszállításhoz4
rugalmasan alakítható 6 - 9 személyes verzióra.
komfortülések
tágas belsőtér
kétféle karosszéria
választható Business kivitelben is.
Ajánlott verzió : BOXER KOMBI
peugeot-boxer
peugeot-boxer

ELEKTROMOS HAJTÁS

Hamarosan elérhető!
225 kmiNEDC szerinti hatótávolság az L1 és L2 kivitelek esetén
270 kmiNEDC szerinti hatótávolság az L3 és L4 kivitelek esetén,
alacsony fenntartási költség
Ajánlott verzió : ELEKTROMOS

AKÁR 9 SZEMÉLYES

Napi szükségletek a személyszállításhoz4
rugalmasan alakítható 6 - 9 személyes verzióra.
komfortülések
tágas belsőtér
kétféle karosszéria
választható Business kivitelben is.
Ajánlott verzió : BOXER KOMBI
peugeot-boxer
peugeot-boxer

EGYEDI IGÉNYEKRE

A PRO és PREMIUM változathoz rugalmasan választhatja ki az igényeihez szükséges felszereltségeket és opciókat, hogy a legjobb megoldást kaphassa.
Ajánlott verzió : PRÉMIUM

PEUGEOT BOXER ASPHALT

peugeot-boxer
Az ASPHALT kivitelt olyanoknak készítettük, akik sok időt töltenek az autóban és emiatt fokozott kényelmet keresnek. Az alapfelszerelés részei:
Sávelhagyásra figyelmeztető rendszeri
Ütközésre figyelmeztetői
Automatikus vészfékező rendszeri
Táblafelismerő és megnegdett sebességkijelzői
Távolsági fényszóró asszisztensi
Esőérzékelős ablaktörlők és automata világítás kapcsolás
Első ködfényszórók
Navigációs rendszer
Klímaberendezés
Okostelefon és tablet tartó
USB csatlakozó
Tolatóradar
Komfort vezetőülés deréktámasszal és könyöklővel

PEUGEOT BOXER ELEKTROMOS

peugeot-boxer
A 100% elektromos verzióval lesz teljes a Boxer kínálata. Hossztól függően két hatótávlságú verzióban készül; 225 kmi(NEDC) az L1 és L2 esetén. Valamint 270 kmi(NEDC) az L3 és L4 verziónál. Hazai forgalmazás kezdete: 2020 második felében.

FUNKCIONÁLIS TULAJDONSÁGOK

peugeot-boxer
Széles hozzáférés a PEUGEOT Boxerhez

a hátsó ajtó 90° és 270°i között nyílik, ami megkönnyíti a be- és kipakolást. A hátsó ajtók akár 2,03 méter magasságú és kategóriaelső 1 422 mmi  szélességű rakodó nyílást takarnak. Hogy az élet még könnyebb legyen, a küszöbmagasság nagyon alacsony: 493-602 mm. Az opcionális pneumatikus szintszabályozós felfüggesztéssel ez az érték 14 cm-reli változhat.

peugeot-boxer
HASZNOS TEHER

A PEUGEOT Boxer a jármű legnagyobb össztömegének egyik legszélesebb választékát kínálja: Ötféle kivitel az össztömeg alapján: 280 (2,8 t), 300 (3,0 t), 330 (3,3 t), 350 (3,5 t) és 350 Heavy (3,5 t)

RAKTÉR MÉRET

A PEUGEOT Boxer zárt furgon 8 különböző karosszériával rendelhető: 3 tengelytávon  (3m, 3.45m és 4.04m),  4 hosszal (L1, L2, L3 vagy L4) és 3 magassággal (H1, H2 és H3). Így a raktér mérete 8-17 m3 lehet, amivel az egyik legjobb a kategóriában.

SZÉLES RAKTÉR

A legnagyobb raktér érdekében a kerékjáratok között optimális 1 422 mm szélességen lehet pakolni. A legnagyobb szélesség 1 870 mm.

* Minden 2019. 10. 01. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Peugeot Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek keresse fel a www.peugeot.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

** A jelenlegi finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű kis- és közép vállalatok számára érhető el forint alapú, évi 2,5%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, míg a választható futamidő minimum 36 maximum 96 hónap lehet. A finanszírozást a Peugeot magyarországi hivatalos márkafinanszírozó partnere, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Az NHP
Fix részleteiről a MNB és a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján is tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték.