Peugeot Boxer

Peugeot Boxer

peugeot-boxer

KITERJESZTETT GARANCIA*

2+2 ÉV, 300.000 km futáskorláttal
A Peugeot Boxerre most garantáltan számíthat, hiszen a Motorra, a Váltóra és a Turbóra
+2 év garanciát kínálunk, 300.000 km futáskorláttal
.
peugeot-boxer

Autózzon nyugodtan, miközben vállalkozása biztos kezekben van.

A  CarGarantie új autókra vonatkozó, kiterjesztett kisteherautó garanciájával a gyártói garancia lejártát követően is megkíméljük. 


Előnyei:

 • átfogó védelem a javítási költségek ellen
 • tervezhető költségek és biztonság
 • európai szintű érvényesség
 • járműve értékének növekedése
 • garanciális esetben nincs előleg fizetési kötelezettség
peugeot-boxer
ÚJ GENERÁCIÓS 2.2 BlueHDi MOTOR

A PSA csoportnak nagy hagyományai vannak a dízelmotorok fejlesztésében. A legújabb generációs 2.2 BlueHDi motort több százezer kíméletlen tesztkilométeren keresztül vizsgáltuk, hogy megbízhatóan szolgáljon a mindennapok során.
 
Különböző teljesítményszintek: 120-165 lóerő és 310-370 Nm nyomaték.
 
Akár 50 000 km-es szerviz periódus szokásos használati körülmények (normál igénybevétel) esetén.

peugeot-boxer
AKCIÓS FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT***

Peugeot Haszonjárművek most akciós, 1% ügyleti kamattal, FIX kamatozású zártvégű NHP Hajrá finanszírozással1.
Okos megoldás, amellyel fejlesztheti vállalkozását: 

 • Racionális döntés
 • Kedvező, akár 1%-os fix ügyleti kamatozás
 • Forintalapú finanszírozás
 • Gyors és egyszerű ügymenet

A tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket az Merkantil Bank hivatalos honlapján talál. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

A PEUGEOT BOXER frissített verziója megfelel a legfrissebb Euro 6 kibocsátási szabványoknak is. A PRO és PREMIUM kivitel mellett „előre konfigurált” ASPHALT verzióban is elérhető az új BOXER, valamint új funkciókkal is bővült kínálatunk.

PEUGEOT BOXER AZ IGÉNYEI SZERINT

Minden szakmának megvannak az egyedi igényei. Ahhoz, hogy mindegyiket kielégíthessünk a PEUGEOT Boxert is különböző verziókban kínáljuk!
peugeot-boxer

MINDIG ÚTON

Nagy távolságokhoz a legfontosabb a kényelem!
komfortos vezetőülés
navigációs rendszer
érintőképernyő
légkodicionáló
USB csatlakozó a telefon töltéséhez
vezetőtámogató rendszerek széles választéka
rengeteg tárolóhely
Ajánlott verzió : ASPHALT

AKÁR 9 SZEMÉLYES

Napi szükségletek a személyszállításhoz4
rugalmasan alakítható 6 - 9 személyes verzióra.
komfortülések
tágas belsőtér
kétféle karosszéria
választható Business kivitelben is.
Ajánlott verzió : BOXER KOMBI
peugeot-boxer
peugeot-boxer

ELEKTROMOS HAJTÁS

Hamarosan elérhető!
225 kmiNEDC szerinti hatótávolság az L1 és L2 kivitelek esetén
270 kmiNEDC szerinti hatótávolság az L3 és L4 kivitelek esetén,
alacsony fenntartási költség
Ajánlott verzió : ELEKTROMOS

NAGY RAKOMÁNYHOZ

Óriási raktér:

 • 8 különböző raktérméret 8-17 m³ között.
 • optimalizált rakodási szélesség a kerékdobok között 1 422 mm.
 • maximális belső szélesség 1 870 mm.
 • széles választék terhelhetőség alapján: 2,8-3,5 tonna össztömeg között
Ajánlott verzió: ASPHALT
peugeot-boxer
peugeot-boxer

EGYEDI IGÉNYEKRE

A PRO és PREMIUM változathoz rugalmasan választhatja ki az igényeihez szükséges felszereltségeket és opciókat, hogy a legjobb megoldást kaphassa.
Ajánlott verzió : PRÉMIUM

PEUGEOT BOXER: KÍNÁLAT

ÚJ LEHETŐSÉGEK

Válasszon az igényeinek legjobban megfelelő felszereltségi szintet és egészítse ki a munkájához szükséges opciókkal.

- A PRO felszereltségnél személyre szabhatja autóját, hogy opciós listája a legoptimáliabb lehessen.
- A PREMIUM szinten a bővebb alapfelszerelés mellé további opciókat is választhat.
- Az ASPHALT verziót kifejezetten azoknak ajánljuk, akik hosszú időt töltenek az autóban és ezért kiemelt fontossággal bír a kényelem és a biztonság.

PEUGEOT BOXER ASPHALT

peugeot-boxer
Az ASPHALT kivitelt olyanoknak készítettük, akik sok időt töltenek az autóban és emiatt fokozott kényelmet keresnek. Az alapfelszerelés részei:
Sávelhagyásra figyelmeztető rendszeri
Ütközésre figyelmeztetői
Automatikus vészfékező rendszeri
Táblafelismerő és megnegdett sebességkijelzői
Távolsági fényszóró asszisztensi
Esőérzékelős ablaktörlők és automata világítás kapcsolás
Első ködfényszórók
Navigációs rendszer
Klímaberendezés
Okostelefon és tablet tartó
USB csatlakozó
Tolatóradar
Komfort vezetőülés deréktámasszal és könyöklővel

PEUGEOT BOXER ELEKTROMOS

peugeot-boxer
A 100% elektromos verzióval lesz teljes a Boxer kínálata. Hossztól függően két hatótávlságú verzióban készül; 225 kmi(NEDC) az L1 és L2 esetén. Valamint 270 kmi(NEDC) az L3 és L4 verziónál. Hazai forgalmazás kezdete: 2020 második felében.

FUNKCIONÁLIS TULAJDONSÁGOK

peugeot-boxer
Széles hozzáférés a PEUGEOT Boxerhez

a hátsó ajtó 90° és 270°i között nyílik, ami megkönnyíti a be- és kipakolást. A hátsó ajtók akár 2,03 méter magasságú és kategóriaelső 1 422 mmi  szélességű rakodó nyílást takarnak. Hogy az élet még könnyebb legyen, a küszöbmagasság nagyon alacsony: 493-602 mm. Az opcionális pneumatikus szintszabályozós felfüggesztéssel ez az érték 14 cm-reli változhat.

peugeot-boxer
HASZNOS TEHER

A PEUGEOT Boxer a jármű legnagyobb össztömegének egyik legszélesebb választékát kínálja: Ötféle kivitel az össztömeg alapján: 280 (2,8 t), 300 (3,0 t), 330 (3,3 t), 350 (3,5 t) és 350 Heavy (3,5 t)

RAKTÉR MÉRET

A PEUGEOT Boxer zárt furgon 8 különböző karosszériával rendelhető: 3 tengelytávon  (3m, 3.45m és 4.04m),  4 hosszal (L1, L2, L3 vagy L4) és 3 magassággal (H1, H2 és H3). Így a raktér mérete 8-17 m3 lehet, amivel az egyik legjobb a kategóriában.

SZÉLES RAKTÉR

A legnagyobb raktér érdekében a kerékjáratok között optimális 1 422 mm szélességen lehet pakolni. A legnagyobb szélesség 1 870 mm.

KIALAKÍTÁSOK

Image
Image
Image
Image
RENGETEG LEHETŐSÉG

A PEUGOT Boxer többféle karosszériával is elérhető, hogy minden igénynek megfelelhessen:

 • Zárt furgon 8 féle kialakítással.
 • Platós, szimpla- vagy duplakabinnal.
 • Alvázas verzió, szimlpa- vagy duplakabinnal
 • Kombi 6 - 9 személyes változatban.

Nézze meg felépítmény készítő partnereink kínálatát is!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Image
FINANSZÍROZÁS
Image
GARANCIA
Image
KARBANTARTÁS

* Minden 2020.08.12 után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére  új autóként értékesített Peugeot Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 300 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén  érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik.  A CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia a felár nélkül választható 2+2 év / 200 000 km Economy  garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek keresse fel a www.peugeot.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

** A felár nélkül választható CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. A CarGarantie Promóciós Economy garancia a felár ellenében választható 2+2 év / 300 000 km Motor, Váltó, Turbó garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek keresse fel a www.peugeot.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

*** A finanszírozási ajánlat az MNB NHP Fix keretében belföldi székhelyű KKV-k számára elérhető forint alapú, évi 1%-os mértékű fix ügyleti kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióra vonatkozik, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni bármely belföldi székhelyű biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó. A konstrukció során a minimális finanszírozott összeg 3 millió forint, a futamidő minimum 36 hónap, maximum 60 hónap lehet. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, az MNB NHP Fix részleteiről az MNB honlapján, a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján és a hivatalos Peugeot Márkakereskedőknél tájékozódhat. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. Az akció kizárólag flotta 3 (E3) kategóriában leadott megrendelésekre vonatkozik.