Peugeot 2008 most készletről

Peugeot 2008 most készletről

Peugeot 2008 most készletről akár 830 000 Ft árelőnnyel

Örömteli vezetés, elegáns formaterv, megalkuvás nélküli minőség

ez a márka kötelezettségvállalása ügyfeleivel szemben, és ennek köszönhető az a leírhatatlan érzés is, amelyet minden PEUGEOT 2008 SUV kivált tulajdonosában. 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

peugeot-2008
A vagány 2008 SUV
minden környezetben megállja helyét. Modern megjelenés és magas felszereltség jellemzi, így minden méter élvezetes lesz!
Gazdag alapfelszereltség
Peugeot i-Cockpit vezetőhely
Díjnyertes PureTech benzinmotorok
5 év garanciával*
Csak a készlet erejéig!
peugeot-2008-SUV
peugeot-2008-SUV
peugeot-2008-suv

1Jelen ajánlat kizárólag új Peugeot 2008 Active+ 1.2 PureTech 82 és 110 LE modellre 2019. október 16 után megkötött adásvételi szerződésekre érvényes az akciós készlet erejéig. A kedvezményes árak teszt és használt Peugeot modellek vásárlására nem vonatkoznak. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedésekben, illetve keresse fel a peugeot.hu honlapot.

*Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített 2008 személygépkocsi vásárlása eseténa 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes.

Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.