Hibrid Peugeot modellek

Hibrid Peugeot modellek

Fedezze fel a PEUGEOT plug-in hibridek nyújtotta új vezetési élményt.

Kapcsoljon tisztán elektromos üzemmódba és élvezze az 50 km-es hatótáv nyújtotta előnyöket városban. Hosszú utakon pedig a benzinmotornak köszönhetően nem kell aggódnia az akkumulátor lemerülése miatt . Plug-in hibrid modelljeink kompromisszumok nélkül ötvözik az innovatív designt, a környezetbarát technológiát és a kimagasló kényelmet. Válasszon ízlésének megfelelően elegáns limuzint, praktikus kombit vagy trendi SUV-t.

Fedezze fel modelljeinket!

peugeot-3008-phev

Új 3008, hibrid SUV


Plug-in hibrid kínálatunk SUV tagját valódi kalandokrhoz terveztük, ezért a hagyományos kétkerékhajtás mellett összkerékhajtással is választhatja a jobb úttartás és terepképesség érdekében.
peugeot-508-phev

Új 508 hibrid, prémium limuzin


Sportos és elegáns megjelenésével az új 508 HYBRID limuzin valódi társa lesz a mindennapokban. Váltson 100% elektromos üzemmódra városban, és haszálja a bezinmotor előnyeit hosszabb útjai során.
peugeot-3008-phev

Új 508 SW hibrid, prémium kombi


A sportos formatervet, a csúcsminőségű kényelmet és a kombik helykínálatát ötvözi a környezetbarát működéssel. Élvezze a nagy csomagtartó és az elektromos üzemmód előnyeit minden alkalommal.

Plug-in hibrid technológia

Image
Regeneratív fékrendszer
Nyerjen vissza energiát a Peugeot plug-in hibrid modelljeivel. A regeneratív féknek köszönhetően a fékezés vagy lassítás közben felszabaduló energiát a rendszer visszatáplálja az akkumulátorba, ezzel növelve a hatótávolságot.
C02 kibocsátás

A plug-in hibrid technológiával kevesebb mint 49 g/km-re (WLTP) csökkenthető a CO2-kibocsátás. Tisztán elektromos üzemmódban közlekedve egyáltalán nincs szén-dioxid-kibocsátás.

Üzemanyag fogyasztás

Az átlagfogyasztás 2,2 l/100 km (WLTP), amely akár 40%-os csökkenést is jelenthet egy hagyományos benzinmotorhoz képest.

FELTÖLTÉS

Image
Töltés otthon vagy az irodában

Töltse autóját otthonában vagy munkaelyén. A  teljes töltöttségi szint elérésének maximális ideje:

- 7 óra hagyományos aljzatról (8 A, 220 V) standard töltőkábellel
- 4 óra Green’up® típusú megerősített csatllakozóról (14 A, 220 V) standard töltőkábellel
- 1 óra 45 perc az opciósi 7,4 kW-os töltővel és Wallbox segítségével.

Image
Nyilvános töltőszlopok

Autója akkumulátorát a nyilvános töltőoszlopok egyikén is feltöltheti részben vagy egészben. A folyamatosan növekvő hálózatba jelenleg sok magyarországi és több ezer európai állomás tartozik, melyek megtalálásában az autó navigációs rendszere nyújt segítséget.

További részletek hibrid modelljeinkről: