Elektromos Peugeot modellek

Elektromos Peugeot modellek

Váltson a zéró szén-dioxid kibocsátás világába a Peugeot elektromos autóival.

Elektromos modelljeink, a rendkívül kompakt városi kisautótól, a családi autón át a funkcionális haszonjárművekig terjed és a legváltozatosabb igényeknek is megfelelnek.

Fedezze fel modelljeinket!

peugeot-rifter

Új e-208, elektromos városi autó

Állami támogatással akár 7 990 000 Ft-tól*

A városi autó újragondolva; elektromos meghajtással és lenyűgöző modern megjelenéssel. Az új Peugeot e-208 másik újdonsága a 3D  i-Cockpit® műszerfal, mely  a hologrammos kivetítőnek köszönhetően új vezetési élményt nyújt.
peugeot-5008

Új e-2008, elektromos SUV

Állami támogatással akár 8 490 000 Ft-tól**

A Peugeot új elektromos SUV-je  az erőt és a sportosságot sugalló külső megjelenéssel érkezik és megkata a Peugeot 3D i-Cockpit rendszert is. Fedezze fel az e-mobilitást az új e-2008 SUV segítségével, melynek hatótávolsága 320 km (WLTP).

ELŐNYÖK

Image
ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNY
A csendes meghajtásnak és a csökkentett vibrációnak köszönhetően egy újfajta élményben lesz része. Ráadásul az elektromos autók azonnali gázreakciója és a folyamatos gyorsítása  mindenkinek mosolyt csal az arcára. 
A Peugeot elektromos autói zérő CO2 kibocsátást és akár 340 km-es hatótávot (WLTP) biztosítanak.
MEGTAKARÍTÁS

Az autó teljes ára nem csupán a vételárból, hanem az üzemanyag (áram, benzin vagy dízel), a biztosítás és a karbantartások költségéből áll össze. A Peugeot elektromos autói átlagos használat mellett 40%-kal kisebb üzemanyag költséggel és 30%-kal alacsonyabb karbantartási  díjakkal számolhat. 

Továbbá az autó megvásárlását az állam is támogatja.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

Az elektromos autózás több szempontból is megkönnyíti az életét; Gyors és magától értetődő feltöltés és többféle töltési megoldás is elérhető.

A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot alkalmazás segítségével.

ADÓKEDVEZMÉNY
Az elektromos autók után nem kell regisztrációs adót, átírási illetéket és gépjárműadót fizetni.
Nem kell cégautó adót fizetni, illetve lízingszerződéssel vásárolt e-autó után az ÁFA visszaigényelhető.
INGYENES PARKOLÁS

A legtöbb hazai nagyvárosban jelenleg ingyenes a parkolás, amennyiben az autó zöld rendsámmal rendelkezik.

Továbbá az autó megvásárlását az állam is támogatja.

ZÖLD RENDSZÁM

A zöld rendszámmal ellátott autóval mentesülhetünk bizonyos védett övezetek behajtási díja alól.

FELTÖLTÉS

Image
Töltés otthon vagy az irodában

Praktikus, környezetbarát megoldás a mindennapokban. Többféle töltési megoldás is létezik:

  • Használhatja a hagyományos konnektort (3,3 kW, 8A)  
  • Választhatja a megerősített Green'up® aljzatot (3,3 kW 14A), amely rövidebb töltési időt kínál.
  • Vagy vásárolhat egy fali töltőt is (Wallboxi) (6,6 kW 32A), így az autó teljes feltöltése csupűn 8 órát igényel, amely a megfelelő kábellel 5 órára csökkenthető.
Image
Nyilvános töltőszlopok

A hagyományos benzinkutak mintájára, az elektromos autókhoz is elérhető  egy folyamatosan bővülő töltőhálózat. Már ma is több, mint 225 000 töltőpont érhető el Európában.

A töltés gyorsításához válassza az autóinkkal kompatibilis gyorstöltő pontokat. 

A nyilvános gyorstöltőkről akár 30 perc alatt feltöltheti az akkumulátorokat 80%-os szintre. 

Tippek a környezetbarát vezetéshez

Image
"Brake" üzemmód
A fékpedál folyamatos használata helyett, használja a motorféket "Brake" módban, az így felszabaduló energiával pedig tölteni tudja az akkumulátort.
"Eco" üzemmód
Elektromos autóink "eco" módban a motor teljesítményének csökkentésével energiát spórol. Az üzemmódot városba ajánljuk.
Előmelegítés és hűtés
Amikor autója egy töltőhöz csatlakozik, az előfűtés vagy előhűtés funkcióval hatékonyan növelheti autója hatótávolságát, mert az akkumulátor enerigáját nem az utastér fűtésre vagy hűtésre kell  fordítani az út elején. 
Ellenőrizze gumiját
A gumi ellenőrzése minden meghajtás esetén fontos, hiszen a jól beállított guminyomás és a jó mintázat nagyobb biztonságot és kisebb fogyasztást eredményez.

További részletek elektromos modelljeinkről:

* Jelen ajánlat a 2020. június 15.-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot e-208 vásárlása esetén. A hirdetésben szereplő akár bruttó 7.990.000 Ft ár az új Peugeot e-208 Active 136 LE elektromos motorral szerelt változatára vonatkozik, a megjelölt ár „Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatása” c. pályázat sikeres elbírálása esetén maximum igényelhető 2.500.000 Ft-os állami támogatással csökkentett kedvezményes árat jelenti. A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot e-208 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

Az új Peugeot e-208 elektromos modell hatótávolsága WLTP szabvány szerint: 340 km, NEDC szabvány szerint: 450 km, elektromos-energia fogyasztása (WLTP vegyes): 16,31 kWh/100 km.

 

** Jelen ajánlat a 2020. június 15.-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot e-2008 vásárlása esetén. A hirdetésben szereplő akár bruttó 8.490.000 Ft ár az új Peugeot e-2008 Active 136 LE elektromos motorral szerelt változatára vonatkozik, a megjelölt ár „Megfizethető árú elektromos gépjármű és segédmotoros kerékpár (robogó) beszerzésének támogatása” c. pályázat sikeres elbírálása esetén maximum igényelhető 2.500.000 Ft-os állami támogatással csökkentett kedvezményes árat jelenti. A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot e-2008 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.

Az új Peugeot e-2008 elektromos modell hatótávolsága WLTP szabvány szerint: 320 km, NEDC szabvány szerint: 430 km, elektromos-energia fogyasztása (WLTP vegyes): 17,3-17,5 kWh/100 km.