2008-3008 Finanszírozás

2008-3008 Finanszírozás

Finanszírozási akciónkkal, most könnyedén,
alacsony havidíj mellett megvásárolhatja álmai autóját.

peugeot-boxer

Ajánlataink rugalmasan alakíthatóak az Ön igényei szerint!

Biztonságos fix kamatozás vagy alacsonyabb havidíj változókamatozás mellett
Alacsony THM
Rugalmasan választható, 24-84 hónap futamidő
Megbízható, Forint alapú konstrukció

További részletek a Peugeot CarNet márkakereskedésekben!

ÍRJON NEKÜNK!

CNPE-54197117

*A fenti táblázatban foglalt THM mértéke, az ügyleti kamat mértéke, valamint az ennek megfelelően fizetendő törlesztő részletek és a teljes lízingdíjtartozás összege tájékoztató jellegű, meghatározására a fenti táblázatban foglalt feltételek figyelembevételével került sor, így a feltétel(ek) változása esetén a közölt kondíciók módosulhatnak. A THM mértéke meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén

A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot CarNet márkakereskedéseknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el.