Nissan e-NV200

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

A 100% ELEKTROMOS FURGON


Az új 40 kWh-s akkumulátorral és annak kibővített hatótávjával az e-NV200 a tökéletes megoldás a városi kihívásokhoz. A garantáltan nulla károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően a városközpontok korlátozásai és környezetszennyezési előírásai soha nem fogják útját állni. Ezenfelül az alacsony üzemben tartási költségek teszik még a Nissan e-NV200 100% elektromos furgont a legjobb választássá vállalkozása számára.
suzuki-swift

A SOKOLDALÚ ELEKTROMOS FURGON


A kapacitás és a sokoldalúság találkozik a 100% elektromos Nissan e-NV200-ban. Válasszon a két lehetőségből (furgon vagy Evalia), és konfigurálja a tárolókat, rekeszeket és üléseket az igényei szerint. A talajtól mindössze 52 cm-re lévő alacsony raktér egyszerűvé teszi a be- és kirakodást.

Teljesítmény

0

LE

Max. raksúly

0

Kg

Végsebesség

0

l/100 km

CO2

0

g/km

Image

100% ELEKTROMOS E-NV200 FURGON

Az összesen 4,2 m³-es raktérhez (elegendő két Euro-raklap vagy akár 701 kg rakomány számára) a szélesre nyitható hátsó ajtókon vagy a tolóajtókon keresztül férhet hozzá.
Image

100% ELEKTROMOS NISSAN E-NV200 EVALIA – 5 ÜLÉSES

Furgonra lenne szüksége, mert a munkájától függően embereket és árukat kell szállítania? Az 5 üléses konfigurációban még mindig 1,9 m³ raktér marad szabadon.
Image

100% ELEKTROMOS NISSAN E-NV200 EVALIA – 7 ÜLÉSES

Ha a vállalkozása inkább embereket szállít, mint raklapokat, akkor a 100% elektromos e-NV200 Evalia az ideális társ. Akár 7 személy számára és a csomagjaiknak is elegendő helyet kínál.

TECHNOLÓGIABIZTONSÁG

nissan navara

KÖRNYEZETBARÁT VÁLLALKOZÁS EGY FEJLETTEBB VÁLLALKOZÁS


A Nissan Intelligent Mobility megváltoztatja azt, amit eddig a vezetésről gondolt, valamint magabiztosabb és izgalmasabb utazást kínál online kapcsolat mellett. Akár az új Nissan LEAF akkumulátorával megegyező 40 kWh-s akkumulátorral rendelkező Nissan e-NV200 kiváló példa az intelligens teljesítményre, ami bizonyíték arra, hogy a 100% elektromos szállítás egyszerre lehet gördülékeny, praktikus és családbarát. A könnyen elérhető 200 km-es hatótávval és a több töltési móddal ezzel a sokoldalú áruszállítóval biztonságosan és takarékosan közlekedhet mindenhol a városban.
suzuki-swift

A TÖKÉLETES ELEKTROMOS FURGON A VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA

A hatalmas belső térrel és kompakt külső méretekkel a 100% elektromos Nissan e-NV200 egyesíti a szükséges szállítási kapacitást a csapotthátú autók mozgékonyságával. Minden eddiginél több munkát végezhet vele.
suzuki-swift

VILLÁMTÖLTÉS


Akár 80%-os töltöttség érhető el 40–60 perc alatt.* A villámtöltés kínálja a leggyorsabb töltési módot, valamint azt, hogy tovább az úton lehessen. Csatlakoztassa a legközelebbi út menti szervizállomáson vagy Nissan-márkakereskedőnél: a CHAdeMO töltőhálózat folyamatosan bővül.

*A tényleges töltési idő több tényező függvénye, mint pl. a gyorstöltő típusa és állapota, az akkumulátor mérete, valamint a környezet és az akkumulátor hőmérséklete a töltési ponton.

IRODAI TÖLTÉS, AMÍG ÖN ALSZIK

A Nissan e-NV200-at 2 módon töltheti: használja a fali töltőt, amellyel 7 és  fél óra alatt érheti el a teljes feltöltést a 6,6 kW-os fedélzeti töltőnek köszönhetően, vagy töltse konnektorból, amellyel megközelítőleg 22 óra alatt érheti el a teljes feltöltést.


GALÉRIAKÉPEKDESIGN

ÍRJON NEKÜNK!

CNNI-58343124