Free to Go Országúti Segélyszolgálat

Free to Go Országúti Segélyszolgálat

Most igazán megéri márkaszervizünk
gondjaira bíznod autódat!


A Jeep garancia része a két évre szóló országúti segélyszolgálat.

Amennyiben autód elmúlt 2 éves azután sem kell aggódnod, kilométer korlátozás nélkül egészen 9 éves koráig meghosszabbítható az assistance szolgáltatás.

Ezáltal nyugodtan tudsz utazni, ha baj van, egy egész Európára kiterjedő komplett segélyszolgálat áll rendelkezésedre.

A szolgáltatás feltétele a kezelési kézikönyvben feltüntetett meghatározott időtartamon vagy kilométerfutáson belüli átvizsgálás.

Díjakról, további részletekről érdeklődjön márkaszervizünkben!

Image

Mindig a rendelkezésére áll egy szerelő

Gumidefekt? Lemerült az akkumulátor és nem indul az autó? Csatolja ki a biztonsági övet és megkönnyebbülten fellélegezhet! Egyik szerelőnk készen áll, hogy odamenjen, bárhol is legyen. Ha pedig a problémával műhelybe kell menni, mi gondoskodunk az autó legközelebbi hivatalos márkaszervizbe történő vontatásáról.
Image

Velünk soha nem marad autó nélkül

Ha a javításhoz az autónak a műhelyben kell maradnia, a javítás idejére csereautót biztosítunk. Ha a működési hiba utazás közben történik, gondoskodunk a közlekedési költségeiről, a taxitól kezdve, ami az állomásra viszi, egészen az autóbérlésig, hogy folytathassa az útját.
Image

Rövidítsük le a távolságokat

Ha az autó az otthonától 50 km-nél messzebb robban le, saját költségünkön juttatjuk vissza* az útitársaival együtt: beleértve a szállodát, ha nem tudna azonnal indulni, és a visszautat az autóért a javítás elkészülte után. Ha az autója 5 napnál hosszabb időre leállna, kifizetjük az autó önhöz vagy az önöz legközelebbi szervizközpontba történő visszajuttatásának költségeit!

CarNet Riegler

9027 Győr Pesti út 4.

06 96 513 100