Tóth Ákos

Alapító
2018. juliús - Svékus Gergely

Van remény, ha van Hope

2010 óta igyekszik javítani a hátrányos helyzetű gyermekek életminőségét az Age of Hope alapítvány. A szervezet vezetőjével és megálmodójával, Tóth Ákossal munkájuk jelentőségéről beszélgettünk.

Mihelisz Norbert

Autóversenyző
2018. juliús - Svékus Gergely

Semmin nem változtatnék

Tavaly hazánk első motorsport világbajnoki érmeseként örült neki az egész ország, ám Michelisz Norbert ünneplés helyett számot vetett teljesítményével, és új távlatokat jelölt ki magának.

Rákóczi Ferenc

Műsorvezető
2017. november - Svékus Gergely

Alfa Romeóval a csúcsra

Vajon amikor az Alfa Romeo nevet adott első szabadidőjárművének, tisztában volt azzal, milyen lavinát indít útra a márka rajongói körében? Rákóczi Ferenc meg sem állt az olasz Alpokig, hogy saját környezetében próbálhassa ki az Alfa Romeo Stelviót.

Dobó Kata

Színésznő
2017. november - Svékus Gergely

Parányi fényűzés

Azoknak, akik eddig nem tudták eldönteni, hogy mesésen csillogó hajzuhataga vagy bársonyos beszédhangja miatt szeretnének inkább egy picit Dobó Kata bőrébe bújni, kora ősszel újabb okot adott a színésznő az irigykedésre: szemmel láthatóan egy drága luxusautóban készített felvételeket tett közzé az interneten.

Farkas Dániel

Jeep értékesítői verseny
2017. május - Svékus Gergely


A legjobbat a legjobbtól

A Jeep márka évek óta szervez értékesítői versenyt európai partnerei körében. Farkas Dániel, a CarNet hálózatába tartozó győri Autófórum Riegler munkatársa a legutóbbi, regionális megmérettetésen ezüstérmet ért el; jutalma stílszerűen egy feledhetetlen kalandtúra volt, amelynek során élesben szembesült azzal, mire is képes egy Jeep.

Király Viktor

magyar énekes, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as „Év Hangja”.
2017. május - Svékus Gergely

Változás és állandóság

Király Viktort kilenc éve ismerte meg az egész ország; az ifjú zenész hosszú utat tett meg a Megasztár óta, és ma már nem csak előadóként, de zeneszerzőként is ismerjük – sőt, nagykövetnek is kinevezték.

Szilágyi Áron

kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar kardvívó. A Vasas SC versenyzője.
2016. november - Frei Gabriella

Szilágyi Áronnal beszélgettünk társadalmi szerepvállalásairól, az olimpiáról és az arra való felkészülésről, valamint az utánpótlás helyzetéről és a saját jövőjéről.

Kiss Gergely

háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Ford Mustang nagykövete.
2016. június - Chilko Szabolcs

Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak a 2012-es londoni olimpia után teljesült élete másik nagy álma, egy veterán Ford Mustang tulajdonosává vált. Most pedig már két Mustang közül is választhat, hiszen a Ford Mustang magyarországi nagyköveteként egy vadonatúj 5.0 GT modell is a rendelkezésére áll. Gergely örömmel számolt be magazinunknak a Mustangok iránti rajongásáról.
1994 - 2018 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely