Hyundai Tucson

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

SPORTOS
VONALVEZETÉS

A kiemelkedően népszerű i30 N és i30 Fastback N modellek sikeres bevezetését követően a Hyundai N-részlege az új N Line bevezetésével gyarapítja tovább a márka sportos autóinak kínálatát. A bőségesen alkalmazott, exkluzív stíluselemek mellett az új Tucson N Line sportosabb vezethetőséget is kínál, köszönhetően egyedi hangolású futóművének és szervokormányának.

hyundai-i30-tucson

FRISS
ÜDÍTŐ FORMATERV

Az új Tucson most új, kifinomult lámpatestekkel rendelkezik, full LED fényszórókkal a fokozott sportosság jegyében. Ezek az új kaszkádos hűtőrács felső sarkai felé futnak, amely az áttervezett első lökhárító és fenéklemez fölött helyezkedik el. A robusztus, kifejező hátsó részen felfrissített hátsó lámpák és lökhárító található.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

hyundai-tucson

MINDEN IGÉNYT
KIELÉGÍTŐ BELTÉR

Foglaljon helyet a Tucson N Line továbbfejlesztett utasterében, és máris megérintik a modell motorsportos gyökerei. Az egyedi kialakítású N Line sportülések egyszerre kényelmesek és határozott tartásúak, köszönhetően a motoros deréktámasznak, valamint fényűző bőr és nyersbőr kárpitozásnak.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

hyundai-tucson

A HATÉKONY
TELJESÍTMÉNY

Kifejező minden szögből: az új Tucson oldalsó övvonala határozott, előre mutató dinamizmus érzetét kelti, amely erőteljesen áramlik az első lámpáktól egészen az autó hátuljáig. Az újratervezett, összetett hátsó LED-es lámpák révén az új Tucson jellegzetes világítással rendelkezik, a dinamikusabb és jobb láthatóság érdekében. A nagy kerekek és a hangsúlyos kerékjárati ívek tovább erősítik az autó sportos jellegét. A beépített tetősínek és oldalsó díszlécek tovább hangsúlyozzák a robosztus SUV-jelleget és mostantól, a Hyundai esetében először, az új Tucson egy lágy-hibrid hajtáslánc rendszert kapott. A 2.0 literes dízelmotorral kombinálva a 48V-os elektromos rendszer segít a gyorsításban, akár 12 kW plusz teljesítményt biztosítva az üzemanyag-fogyasztás és a CO 2 kibocsátás akár 7%-kal történő csökkentéséhez.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

hyundai-tucson

KIFINOMULT KAPCSOLÓDÁS
ZAVARTALAN ÉLMÉNYEK.

Az új Tucson-t újratervezték, hogy az elvárt kapcsolódási lehetőségek még jobbak és teljesen zökkenőmentesek legyenek. A legújabb, innovatív technikával felszerelve, a vezetési élmény megzavarása nélkül: új, 7 colos érintőképernyős, Apple CarPlay™ és Android Auto™ támogatással rendelkező Display Audio rendszer, amely mindent a keze ügyébe helyez. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját és kedvenc alkalmazásai rögtön megjelennek a nagy képernyőn. Ezt követően hangparancsok segítségével telefonálhat, küldhet- és fogadhat üzeneteket, illetve hallgathat zenét a prémium KRELL-hangrendszeren. A 10 csúcsminőségű hangszóró és a külső erősítő minden utas számára biztosítja az optimális térhangzást.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

hyundai-tucson

FELFEDEZÉSRE
VÁRÓ TEREK!

Dőljön hátra és pihenjen, az új Tucson kényelmes utastere kiemelkedően tágas, és rengeteg helyet kínál öt felnőtt számára. A szélesre nyíló panoráma napfénytetőnek köszönhetően még tágasabbnak érződik. Örömmel és azzal a tudattal indulhat el felfedezni a világot, hogy az új Tucson bőséges, 513 literes csomagtér-kapacitással rendelkezik, így magával vihet mindent, amire szüksége lehet. A variálható csomagtér is egyszerűen bővíthető: a 60:40 arányban osztott, hátsó üléseket másodpercek alatt előre döntheti, így helyet teremtve a hosszabb tárgyaknak vagy a nagy mennyiségű poggyásznak. A dönthető háttámlájú hátsó ülések lehajtásával 1503 literes csomagtér áll rendelkezésére, amely a szó szoros értelmében hatalmas lehetőséget rejt magában!

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNHY-97018922