Hyundai Santa Fe

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

ÖRÜLJÜNK A
SOKFÉLESÉGNEK

Minden család más. Tudjuk, hogy csak úgy alkothatunktökéletes családi autót, ha jól ismerjük, mire van szüksége a családoknak. A vadonatúj Santa Fe-t úgy terveztük meg, hogy megfeleljen bármely modern család összes igényének.

hyundai-i30-santafe

A TÖKÉLETES
CSALÁDI AUTÓ

A családi autóknak nem kell unalmasnak lenniük. A széles és íves hűtőrács és a 19”-os könnyűfém keréktárcsák egyedi és kreatív megjelenést kölcsönöznek az új SUV számára. A speciális fényszórók hi-tech külsőt adnak, és már indulhat is a családi kalandtúra.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

hyundai-santafe

CSENDES BELTÉR.
NEM SZÁMÍT A KÜLVILÁG
ZAJA

Az általunk alkalmazott „csendes” technológia számos biztonsági funkciót foglal magában, mint például a biztonságos kiszállás-asszisztenst és a hátsó utasra figyelmeztető funkciót, amelyek gondoskodnak szerettei biztonságáról, így Ön a fontos dolgokra koncentrálhat.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

hyundai-santafe

HAJTÁSLÁNC
TELJESÍTMÉNYE

Az akár 200 LE teljesítménnyel is elérhető vadonatúj Santa Fe kétféle dinamikus erőforrás közül kínál választási lehetőséget: egy dízel és egy benzines változat. A motorokat úgy alakították át, hogy teljesítsék az új Euro 6C kibocsátási követelményeket – az ebből eredő jobb égés miatt hatékonyabb üzemanyag felhasználás mellett minimális a hajtáslánc súrlódásos vesztesége.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

hyundai-santafe

FUNKCIÓKKAL ELHALMOZVA.
KALANDRA KÉSZEN!

Az autó belső terében levő kényelmi felszereléseknek köszönhetően többé nem marad le a család egyetlen fontos pillanatáról sem. A Head-Up display – praktikusan – közvetlenül a szélvédőn jeleníti meg az információkat, a vezeték nélküli okostelefon-feltöltőrendszer megkönnyíti a telefon feltöltését, a memóriás üléseknek köszönhetően pedig ezentúl nem kell minden alkalommal újra beállítani üléspozícióját.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

hyundai-santafe

HYUNDAI
SMARTSENCE

A fejlett vezetéstámogató rendszerünket magába foglaló HyundaiSmartSense-szel 
felszerelt vadonatúj Santa Fe kategóriájában a legjobb biztonsági csomagot kínálja valamint számos iparágvezető  biztonsági berendezést. A gyalogosokkal és más járművekkel történő ütközést megelőző  automata fékezéstől kezdve, az autópályán történő sávtartásig – mindezeket a holttérben lévő járművek  észlelése mellett. A vadonatúj Santa Fe figyelmezteti Önt a vezetés alatt a környezetében  feltűnő esetleges veszélyforrásokra – a biztonságosabb és nyugodtabb vezetés érdekében.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNHY-69472859