Hyundai Kona

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

VÁLTS ELEKTROMOSRA
VEZESS SUV-OT!

Sokoldalú és élvezet vezetni: a vadonatúj KONA Electric az első elektromos kompakt SUV Európában. Ötvözi a merész és tágas SUV stílust a kivételes, akár 482 km-es hatótávolsággal * – elektromos autózás kompromisszumok nélkül!

hyundai-i30-kona-electric

VÁLTS ELEKTROMOSRA
STÍLUSOSAN!

 

Indulj és nyűgözd le a világot! Az autó elejét a tervezőcsapat egy olyan letisztult, áramló stílusban alkotta meg, amely páratlan az utakon. Az egyedien stílusos zárt hűtőrács optimális áramvonalat kölcsönöz az autónak. A szemet gyönyörködetető külső és a jobb légáramlás jegyében tervezett első lökhárító oldalsó légfüggönye a kerékdob körüli turbulencia csökkentésével javítja a légáramlást.

Teljesítmény

0

LE

Hatótáv

0

Km

Gyorstöltés

0

perc

Csomagtér

0

liter

BELSŐDESIGN

hyundai-kona-electric

ÚJDONSÁGOK

A vadonatúj KONA Electric merész külső formaterve megragadja a szemlélőt az erőt sugárzó, szoborszerű formákkal, az elegáns LED-es lámpákkal és az olyan egyedülálló részletekkel, amelyek kiemelik a középpontban álló, hangsúlyos Hyundai SUV jelleget.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

hyundai-kona-electric

GYORS
ÉS ERŐS

Soha senki nem mondta, hogy az elektromos mobilitásnak unalmasnak kell lennie. A teljesen elektromos meghajtáson keresztül azonnal rendelkezésre álló 395 Nm nyomatéknak köszönhetően villámcsapásszerűen gyors haladásra képes sportos SUV 64 kWh-os verziója 0-100 km/órára mindössze 7,6 másodperc alatt gyorsul. Két különböző hajtáslánc rendszerrel érhető el - kiválaszthatod a teljesítmény értéket és az általad előnyben részesített hatótávolságot: a 39,2 kWh-os változatot 155 km/óra csúcssebességgel, akár 312 km hatótávolsággal. Vagy a 64 kWh-os változatot 167 km/óra csúcssebességgel, amelynek hatótávolsága akár 482 km, egyetlen töltéssel.*

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

hyundai-konae-lectric

VÁLTS ELEKTRONOSRA!
CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL.

Nem számít mik a céljaid, a vadonatúj Kona Electric innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életed. A prémium minőségű KRELL hangrendszer kiváló hangzást és stílusos zenehallgatást biztosít. A mutatós, 8”-os, lebegő érintőképernyő 3D navigációt kínál, ingyenes, 7 éves LIVE Services előfizetéssel, mely valós idejű forgalom, időjárás, POI és sebességmérési információkat szolgáltat*. Beépített tolatókamerával rendelkezik, amely dinamikus terelővonalakkal könnyíti meg a parkolást. A rendszer Apple CarPlay™ és Android Auto™ alkalmazással is rendelkezik, így telefonodat csatlakoztatva a nagy kijelzőn vetítheted ki a telefonodon lévő zenéket és alkalmazásokat.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

hyundai-kona-electric

VÁLTS ELEKTROMOSRA
CSOMAGOKKAL!

A vadonatúj KONA Electric-et úgy alakították ki, hogy mindaz beleférjen, amit Te és mozgalmas életed rábíz. Hatalmas helyet kínál mind az utasok, mind a csomagok számára, 332 literes kapacitású csomagtérrel (VDA). Egyszerűen bővíthető: a hátsó, osztott ülések másodpercek alatt előre dönthetők, tágas, 1114 literes csomagteret teremtve, amely tökéletes a hétvégi kirándulásokhoz. Attól függően, mit vinnél magaddal, a tetősín teherbírása akár 80 kg, amire tetőcsomagtartót is fel tudsz szerelni, hogy ne kelljen semmit itthon hagynod. A hagyományos sebességváltókar helyére négy elektronikus előválasztó gomb került, amely helyet hagy a személyes tárgyak tárolására a középkonzol alatt.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNHY-49025528