Hyundai i30 N

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

KOMOLY
SZÓRAKOZÁS

A vadonatúj i30 N-t aprólékosan, a maximális vezetési élményre terveztük, hogy vezetés közben a pulzusa felgyorsuljon. Egyensúlyba hoztuk a versenypálya vezetési dinamikáját a nyers teljesítménnyel, valamint a mindennapi autózáshoz szükséges kényelem lehetőségével, így az i30 N valóban egy mindennapos használatra alkalmas, ugyanakkor sportos autó - úgy építettük, hogy a kormány mögött töltött minden perc igazi élmény legyen.
hyundai-i30-n

LENYŰGÖZÉSRE
TERVEZVE

Megfordulnak utána - és nemcsak a hangja miatt. Az i30 N sportos elemei és a leültetett karosszéria jól tükrözik a teljesítményét. Az agresszív megjelenést sugárzó, nagy légbeömlőkkel ellátott első lökhárító és az egyedi, N-jelzésű kaszkádos hűtőrács erőteljes benyomást keltenek. Az i30 N exkluzív 18”-os vagy 19”-os, N logós kerekekkel, valamint piros féknyergekkel ellátott nagy teljesítményű fékekkel kapható.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐDESIGN

hyundai-i30-n

A
VEZETŐÜLÉS

Az i30 N vezetőülése legalább annyira szól a vezetésről, mint a kényelemről. Az ergonómia teljes mértékben vezetőközpontú - mindent lát, és minden a keze ügyében van. A vezetési teljesítmény figyelemmel kísérését pedig a nagy teljesítményű menetadat funkció teszi lehetővé, amely az adatokat az optimálisan elhelyezett    lebegőképernyőn jeleníti meg. A kiemelt vezetési adatokhoz tartoznak a következők: LE, nyomaték, turbónyomás és a G-erő, valamint egy kör- és gyorsulási időmérő.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

hyundai-i30-n

KOMOLY
TELJESÍTMÉNY

Az i30 N kiemelkedő teljesítményét egy kiváló reakcióképességű, 2.0 literes, közvetlen
befecskendezéses turbómotor adja, amely akár 275 LE teljesítmény leadására is képes.
Az i30 N túltöltési funkcióval is rendelkezik, amely átmenetileg 7%-kal megnöveli
a nyomatékot. Az autó első-kerékhajtással és egy hatfokozatú kézi sebességváltóval
rendelkezik, amely karbon szinkrongyűrűvel és erősebb tengelykapcsolóval felszerelt.
A rövid úton járó váltó gyors sebességváltást tesz lehetővé, és sportautó élményt
ad Önnek a mindennapi használat során.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

hyundai-i30-n

MARADJON
KAPCSOLATBAN

Az i30 N zökkenőmentes kapcsolódást biztosít Önnek, és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyíti az életet. Ilyen a 8”-os érintőképernyős kijelző, amely mindent könnyedén elérhetővé tesz, kiegészülve az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ rendszerrel. A navigációs rendszer része a Live Services szolgáltatás, sőt az autó egy központi, vezeték nélküli töltőfelülettel is fel van szerelve az egyszerű, kábelmentes okostelefon töltéshez.

RÉSZLETEKBIZTONSÁG

hyundai-i30-n

HYUNDAI
SMARTSENCE

A fejlett vezetéstámogató rendszerünket magába foglaló Hyundai SmartSense-szel felszerelt i30 N a legújabb aktív biztonsági technológiákat tartalmazza, annak érdekében, hogy még nagyobb biztonságot és nyugalmat nyújtsunk Önnek.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNHY-47090943