Hyundai Soapbox

Hyundai Soapbox

hirdetés

Ezt a Hyundai-t neked kell legyártanod.


Legújabb fejlesztésével a családokat és barátokat veszi célba a Hyundai. A járgánynak nincs motorja, barkácsáruházból összerakható.
Image

A soapbox (magyarul szappanosláda) olyan kormányozható, fékezhető, kerekes szerkezet, amellyel régen gyerekek gurultak le a domboldalon, mára pedig komoly (illetve pont, hogy komolytalan) sporttá fejlődött, Red Bull bajnoksággal meg minden.

A Hyundai nem az ökörködés miatt fogott bele a Soapbox tervezésébe, sőt, nem is a versenyzés, hanem inkább az építés folyamata motiválta őket: olyasvalamit akartak alkotni, amit aztán otthon, családi vagy baráti körben megépíthetnek az ügyfelek.

A gondolatnak kétségtelenül van köze a koronavírus járvány miatti karanténhoz, a bezártsághoz és az unaloműzéshez, az autóépítés is van olyan jó móka, mint a társasjátékozás.
Amikor a Hyundai európai formatervező irodájának munkatársai megalkották a Soapbox-ot, kifejezetten olyan anyagokban és formákban gondolkodtak, amiket egyrészt beszerezhetünk egy átlagos barkácsáruházból, másrészt minimális kézügyességgel össze tudunk állítani.

A cikk tovább folytatódik a vezess.hu oldalon: 
https://www.vezess.hu/hirek/2020/09/12/hyundai-soapbox/