Auto-Fort Video Check

Auto-Fort Video Check

Új kényelmi szolgáltatás az Auto-Fortnál: Autó Hozom-Viszem!

Nem kell többé a szervizben várakozva, vagy az ide-oda utazgatással töltenie értékes idejét! Biztos Önnek is okozott már gondot, hogy az autója szervizbe vitelénél hogyan jut be a munkahelyére, vagy haza, illetve délután vissza az autójáért?
Eddig megvárta a szervizben? Esetleg még valakinek az idejét pazarolva vitték-hozták oda-vissza? Netán taxival oldotta meg a helyzetet? Kiszámolta már, hogy a felesleges utazgatás alatt mennyi hasznos dolgot is csinálhatna? Valójában mennyibe kerül elpazarolt ideje?
Új szolgáltatásunkkal rengeteg időt és szervezést spórolunk meg Önnek!
Most bevezető áron kipróbálhatja Hozom-Viszem szolgáltatásunkat, amelyet bármely szerviz ajánlatunkkal összekapcsolhat, legyen az garanciális javítás, 5+ éves autó esetében éves karbantartás. Sőt,  Ön a munkahelyén, vagy otthonában fizetheti a számlát bankkártyájával.
Ezeket kiegészítve ajánljuk figyelmébe teljesen új Video Check szolgáltatásunkat is.
Amennyiben az éves karbantartás elvégzése közben kollégánk nem várt hibára bukkan, küldünk Önnek e-mailben egy videót a hibáról és egy árajánlatot a javításra, így amennyiben azt visszaigazolja, annak javítását is elvégezzük, nem kell újra elhoznia autóját.
Amennyiben további kérdése van, keresse kollégáinkat, vagy olvasson bővebben ajánlatainkról a jobb oldali ajánlatok között.

Nincs több kérdése, kipróbálja?
Jelentkezzen be űrlapunkon és intézze kényelmesen és időt spórolva autója szervizelését!
Video Check + Hozom-Viszem

Új szolgáltatás-csomagunkról bővebben

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét. A rendszer garantálja Önnek, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket Ön előzetesen jóváhagyott.

A Ford Video Check-kel nincsenek váratlan meglepetések és kiszámíthatatlan költségek.

Új szolgáltatás-csomagunknak köszönhetően pedig mindezt kényelmesen, az otthonából, vagy munkahelyéről is intézheti, mert munkatársaink a megadott címen felveszik gépjárművét, majd a szervizben elkészül a részletes árajánlat, amelyet a Video Check-kel együtt Ön elektronikus úton megkap. A javítások elvégzése az Ön jóváhagyását követően kezdődik, majd a munkálatok befejeztével munkatársaink visszaviszik Önnek járművét, amelynek javítási díját a helyszínen, bankkártyával tudja kiegyenlíteni.

Tud ennél kényelmesebbet?

Szerviz bejelentkezés és Ford Video Check

CNFO-67503751

Kérjük az időpontokat hétfőtől - péntekig (szervizünk nyitva tartásának megfelelően) jelölje meg, köszönjük!

* Visszavonásig érvényes

 

7990 Ft helyett most ingyenesen igénybe veheti új szolgáltatás-csomagunkat (Ford Video Check + hozom-viszem szolgáltatás, Budapest közigazgatási határán belül, amennyiben a javítás költsége meghaladja a 35.000 Ft összeget, és bankkártyával fizethet.)

 

Ford Video Check + hozom-viszem bankkártyás fizetéssel Budapest agglomeráció (közigazgatási határtól 15 km-ig) oda-vissza: 8.990 Ft

Hozom-viszem bankkártyás fizetéssel Budapest agglomeráció (közigazgatási határtól 15 km-ig) oda-vissza: 8.990 Ft

Az Auto-Fort Kft. felhasználhatja az itt megadott adatokat arra, hogy értesítse Önt postai úton, telefonon, sms-ben vagy email-ben új termékeiről vagy szolgáltatásairól, illetve hogy javítsa az Önnek nyújtott szolgáltatások minőségét. Adatai csak Auto-Fort Kft. márkakereskedései és a szerződésben álló gépjármű importőrök számára elérhetők. További információkért kérjük, tekintse át Adatvédelmi tájékoztatónkat. Beleegyezik abba, hogy Auto-Fort Kft. felhasználja az itt megadott személyes adatait későbbi kapcsolatfelvétel céljából?