Mondeo Ajánlat

Mondeo Ajánlat

Új Ford Mondeo Ajánlat.

Új Ford Mondeo Business 5-ajtós 1.5l 165 LE EcoBoost motorral
– már bruttó 6 290 000 Ft-tól Ford Credit finanszírozással*


Az ajánlat 2019. november 5-től a készlet erejéig érvényes.
Az Ön teljes nyugalma érdekében minden újonnan vásárolt gépjárműhöz a 2 év alapgarancia mellett 
+3 év Ford Protect Extra Garanciát biztosítunk (PDF 30KB) biztosítunk. 

A Business alapfelszereltségének főbb elemei:

  • ABS, ESP és Visszagurulásgátló,
  • Elektronikus Vészfékasszisztens, Elektronikus fékerőelosztó
  • Sebességtartó automatika ASLD funkcióval
  • Első és hátsó parkolóradar
  • Projektoros halogén fényszórók halogén nappali menetfénnyel, első ködfényszórókkal és kanyarfénnyel
  • Kétzónás automata klímaberendezés
  • 16"-os, 10 küllős könnyűfém keréktárcsák
  • ICE csomag 72: Rádió, CD/MP3 lejátszó, 8" színes érintőképernyő, navigációs rendszer Nyuga-Európa térképpel, 8 hangszóró, USB, SYNC 3 vészhelyzeti asszisztenssel, Bluetooth®

Írjon nekünk!

CNFO-63413592
*Az ajánlat új Mondeo (2019) 5 ajt. Business1.5l EcoBoost 165LE EUR6.2 M6 FWD modellre vonatkozik. Ford Credit finanszírozás esetén érvényes THM tájékoztató értéke zártvégű pénzügyi lízing esetén 5,62% - 24,9% érték közötti lehet, 5.032.000 Ft finanszírozott tőke összegnél és 84 hónapos futamidőnél. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A lízingbevevőt a futamidő alatt Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. hivatalos honlapján tájékozódhat.
A Ford Credit zártvégű pénzügyi lízing-finanszírozás 2019.10.01. és 2019.12.13. között, a Ford Márkakereskedők készlete erejéig érvényes. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A Ford Credit finanszírozási szolgáltatását a Ford magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek és a készlet erejéig érvényes.

A képen látható autó illusztráció, nem feltétlenül egyezik meg a kiajánlott típussal, felszereltséggel. Vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6,5-9,9 l/100 km, vegyes CO2 kibocsátás: 149-226 g/km. A feltüntett adatok alap, opciók nélküli változatra értendőek.

További információ a Ford márkakereskedésekben!